×

Kredit od pet milijuna kuna za Terme Jezerčica

Temeljem suradnje i potpisanog ugovora između Krapinsko-zagorske županije, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Hypo Alpe-Adria-Banke ta je banka osigurala kreditnu liniju u iznosu od pet milijuna kuna za pokretanje novog investicijskog ciklusa Termi Jezerčica.

Izvijestivši danas o tome iz Hypo Alpe-Adria Banke ističu da je ta kreditna linija namijenjena za dogradnju zimskog natkrivenog vodenog parka i wellness centra u Termama Jezerčica te za opremanje potrebnom infrastrukturnom i smještajnom opremom. Realizacijom projekta planira se i izgradnja velikog plivačkog, dječjeg te bazena za neplivače, kao i tri nove saune. Tom se investicijom modernizira poslovanje te poboljšava ukupna ponuda Termi Jezerčica, a očekuje se i zapošljavanje 17 novih radnika.

Nova kreditna linija otvorena je temeljem ugovora za pokretanje novog investicijskog ciklusa Termi Jezerčica kojeg su potpisale Krapinsko-zagorska županija i Hypo Alpe-Adria-Banka. Ukupna investicija iznosi 2,8 milijuna eura, a sa Županijom je dogovorena subvencija kredita od navedenih 5 milijuna kuna. Kamatnu stopu subvencionirat će Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Krapinsko-zagorska županija i Grad Donja Stubica.