×

Tajnom kupnjom do bolje kvalitete usluga

Pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore i Ureda predsjednika, Heraklea je u hotelu Antunović organizirala sedmi po redu Mystery Shoping dan pod nazivom 'Osigurajmo rast hrvatskog turizma'.

Ove godine naglasak je na poboljšanju kvalitete usluga u bankarskoj, osiguravajućoj i turističkoj djelatnosti, a gosti iz raznih tvrtki pokazali su vlastitim primjerima kako su iskoristili rezultate tajne kupnje, unaprijedili svoju uslugu a time i povećali prihode.

Danica Kozica Iz Erste & Steiermarkische banke predstavila je rezultate i pozadinu koncepta 'Jer nam je vaše mišljenje na prvom mjestu' te da im je glavni cilj pružiti uslugu i proizvod koji premašuje klijentova očekivanja. Strategiju Euroherc osiguranja predstavila je Anđelka Braica, direktorica sektora prodaje, koja je isktaknula da je vrlo zadovoljna rezultatima i da je njihov krajnji cilj zadovoljstvo svakog osiguranika. Program koji je bio posvećen turizmu i ugostiteljstvu, Damirka Petrović iz poduzeća Radilica pokazala je kako se može uspostaviti i koristiti kontaktni centar u turizmu, a Ninoslav Kikaš iz Hotela Regent Esplanade i Srećko Sulić iz hotela Antunović prikazali su kako su različitim metodama mystery shoppinga unaprijedili poslovanje u sektoru ugostiteljstva i hotelskog menadžmenta.

Uz bogate mogućnosti koje nudi koncepcija speeddating networkinga, svi su se sudionici konferencije međusobno upoznali, te družili za vrijeme radionice poduzeća Creativa. I ove je godine uspješno proveden koncept Vrijednost za novac, u kojem su sudionici po završetku konferencije odlučili o iznosu kotizacije koji će uplatiti, sukladno vrijednosti koju su dobili na konferenciji.

Na kraju programa uručena je 'Nagrada za posvećenost kvaliteti usluge' koje je za 2010. godinu dodijeljena Erste& Steiermarkische banci.