×

Novi hotelski brend

U proljeće 2012. u sklopu kompleksa Green Gold P.B. u Zagrebu otvoriti će se novi hotel, prvi u Hrvatskoj, brenda Doubletree by Hilton.
Ministar turizma Damir Bajs, vlasnik tvrtke P.B. Pluto i Ulrich Widmer iz Hilton Worldwidea
Ministar turizma Damir Bajs, vlasnik tvrtke P.B. Pluto i Ulrich Widmer iz Hilton Worldwidea

Hilton Worldwide je u ponedjeljak 26.09. potpisao s tvrtkom B.P. Pluto d.o.o. Ugovor o upravljanju hotelom Doubletree by Hilton. Doubletree by Hilton Zagreb u izgradnji bit će dio trgovačko-poslovnog kompleksa Green Gold P.B., smještenog na prestižnoj lokaciji unutar zagrebačke poslovne četvrti. Otvaranje prvog hotela kompanije u Zagrebu očekuje se u proljeće 2012. Hilton Worldwide prisutan je u Hrvatskoj od 2005. godine u vidu luksuznog i povijesnog hotela Hilton Imperial Dubrovnik, dijelom povijesne baštine smještenom na dalmatinskoj obali s pogledom na Jadransko more i Dubrovački stari grad. Double Tree je inače jeftini Hiltonov brend koji posluje na razini četiri zvijezdice. Pod brendom Doubletree posluje oko 200 hotela, a najveći dio poslovanja ostvaruje se u Americi.

Gosti hotela DoubleTree by Hilton Zagreb uživat će u karakterističnim kvalitetama po kojima je prepoznatljivo više od 250 DoubleTree by Hilton hotela po čitavom svijetu, uključujući slatku dobrodošlicu u obliku legendarnog čokoladnog keksa koji dočeka svakog gosta prilikom prijave u hotel, komforu i mnoštvu usluga na visokoj razini, nagradama Hilton Hhonors programa vjernosti gostiju te jedinstvenoj i pažljivoj posvećenost članova tima prema lokalnoj zajednici.

S 152 sobe za goste, restoranom i barom, udoban i elegantan smještaj u DoubleTree by Hilton Zagreb upotpunit će dodatni restoran, lounge, poslovni centar, spa i wellness centar, Precor fitness, bazen i sauna. Konferencijski prostor prostire se na više od 800 metara kvadratnih te će stajat na raspolaganju gostima za priređivanje različitih poslovnih sastanaka, sastanke izvršnih tijela i društvena događanja.