×

Apfel Arena

Makarska

Dobrodošli u Apfel Arenu, inovativni poslovni, sportski i kulturni centar smješten u prekrasnoj Makarskoj. S ponosom vam predstavljamo našu iznimnu ponudu koja će ispuniti vaše potrebe za uspješnim i nezaboravnim događanjima. Uz našu stručnost i fleksibilnost, osiguravamo da svi poslovni događaji budu uspješni i nezaboravni.
2Broj dvorana
100Kapacitet najmanje dvorane
400Kapacitet najveće dvorane
515Površina najveće dvorane
Apfel Arena

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Kongresna dvorana

Multimedijalna dvorana opremljena je najsuvremenijom audio-vizualnom tehnologijom, kino-projektorom te impresivnim 15 metara širokim projekcijskim platnom. Dvorana je idealna za održavanje svih vrsta kongresa, konferencija, poslovnih prezentacija, kino i video projekcija.

S ukupnom površinom od 515m², dvorana nudi dovoljno prostora za udoban smještaj 362 osobe u amfiteatralnom postavu i pruža optimalne uvjete za prezentacije, predavanja i prikazivanje različitih medijskih sadržaja. Osim tehničke opreme, naš stručni tim osigurava podršku tijekom događaja.

Dvorana za sastanke

Dvorana za sastanke kapaciteta do 120 osoba u kino postavu koncipirana je kao multifunkcionalni i modularni prostor adekvatan za različite vrste događanja kao što su radni sastanci, video projekcije, edukacije, radionice, panel rasprave i slično. Bez obzira na vrstu događanja, dvorana pruža optimalne uvjete za produktivno i interaktivno okruženje.

Dvorana za sastanke već je dokazala svoju učinkovitost i funkcionalnost u organizaciji raznovrsnih događanja manjeg volumena. Pruža intimno i fokusirano okruženje za sudionike, potičući suradnju, razmjenu ideja i produktivnost. 

Incentive - aktivni odmor za zaposlenike

U suradnji s partnerskim turističkim agencijama i hotelima, kreirali smo ponudu zanimljivih incentive paketa koji će motivirati i nagraditi vaše zaposlenike. Makarska rivijera je prekrasno područje koje pruža idealno okruženje za aktivan odmor i razne aktivnosti. Nudimo jednodnevne i dvodnevne programe koji će ispuniti sva očekivanja i prilagoditi se vašim potrebama. Naši programi organizirani su na jedinstvenim lokacijama kako biste doživjeli najbolje od Makarske rivijere.

 • Planinarske pješačke ture u prekrasnim planinskom području Biokova. Sudionici će imati priliku  istražiti netaknutu prirodu, uživati u prekrasnim pogledima i razviti timski duh tijekom zajedničkog planinarenja.
 • Zip-line - sudionici će se provozati niz uzbudljive zip-line staze, uživati u spektakularnom pogledu i doživjeti nezaboravne trenutke.
 • Izleti brodom - kako biste istražili obalu Makarske rivijere ili otoka Brača i Hvara tijekom ovih izleta možete uživati u prekrasnim plažama, izvrsnom ručku, kristalno čistom moru i panoramskim pogledima.
 • Mountain bike ture za ljubitelje biciklizma. Sudionici će istraživati slikovite staze i brdovite terene oko Makarske rivijere, uz pratnju iskusnih vodiča.
 • Adrenalinski izlet na Biokovo Skywalk -  sudionici će imati priliku prošetati staklenom stazom visoko iznad litica, uživati u jedinstvenom pogledu i doživjeti nevjerojatnu avanturu. Atmosferu dodatno zagrijava vožnja prilagođenim otvorenim vozilima.
 • Turističko razgledavanje Makarske - otkrijte ljepote grada Makarske tijekom turističkog razgledavanja. Sudionici će upoznati povijest, kulturu i znamenitosti grada kroz vodstvo stručnog lokalnog vodiča.
 • Vinske ture Vrgoračkim vinogorjem - sudionici će imati priliku posjetiti vinarije, upoznati se s proizvodnjom vina i kušati lokalne vrhunske vinske sorte.

Teambuilding aktivnosti za zaposlenike

Jednodnevni programi - uključuju dvosatne aktivnosti poput igara, radionica, kreativnih radionica, mini sportskih turnira, izazova za rješavanje problema ili timskih sportova. Održavaju se unutar centra, koristeći prostorije za sastanke i dvorane. Trosatni programi pružaju više vremena za dublje uranjanje u teambuilding aktivnosti.

Dvodnevni programi - mogu obuhvaćati poludnevne ili cjelodnevne indoor aktivnosti u Apfel Areni, kao što su radionice za razvoj vještina, timsko planiranje, vođenje i suradnju te kreativne radionice. Osim toga, možete koristiti prostorije za sastanke za diskusije, prezentacije i timski rad. Ako želite ležerni ili zabavni sadržaj za svoje zaposlenike kvizovi i karaoke su odličan način za opuštanje. Outdoor programi uključuju aktivnosti kao što su sportske igre ili pustolovne aktivnosti. Sudionici mogu istraživati mediteranski vrt našeg centra, koristiti sjenice za opuštanje i druženje te uživati u roštiljadi, igranju boća i uživati na svježem zraku u lijepom prirodnom okruženju. Streličarstvo, zip-line, grupni motivacijski trening i ostale aktivnosti iz naše ponude dodatno će inspirirati vaše zaposlenike.

Sportske igre, turniri, sindikalne igreApfel Arena raspolaže s većim brojem sportskih dvorana i terena, što daje brojne mogućnosti za organiziranje raznih sportskih ili sindikalnih igara. Olimpijski dan obuhvaća različite sportske discipline koje uključuju timske sportove poput nogometa, košarke, odbojke ili rukometa. Bodovanje, medalje i nagrade za pobjednike osigurani su s naše strane; Turnir u košarci, odbojci, rukometu ili malom nogometu; Fitness natjecanje za zaposlenike.

Sindikalne igre obično imaju opušteniju atmosferu i uključuju različite sportske discipline, društvene igre, timske aktivnosti i natjecanja koja su prilagođena različitim interesima i sposobnostima zaposlenika. Kao podršku sportskom događanju pružamo usluge našeg stručnog tima sačinjenog od doktora fizijatra, kineziologa, sportskog nutricionista i fizioterapeuta. S ponosom ističemo tekar uređaj (dijatermija), fizikalnu terapiju i manualnu terapiju.

Hrana i piće

Bogata kongresna karta sastoji se od više menija koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili različite prehrambene preferencije i ukuse. Naši kuhari koriste svježe i kvalitetne sastojke kako bi pripremili ukusna jela. Tijekom poslovnih događanja, coffee break usluga pruža osvježenje i energetski poticaj sudionicima. Imamo tri različite opcije coffee breaka - basic, standard i premium, koje uključuju različite vrste pića, tople napitke i ukusne zalogaje. Naši iskusni ugostiteljski tim brine se za besprijekorno posluživanje hrane i pića tijekom vašeg događaja.

Smještaj

U suradnji s lokalnim hotelskim kućama i pansionima na Makarskoj rivijeri nudimo uslugu smještaja za vrijeme trajanja poslovnog događanja. U skladu s vašim afinitetima, osiguravamo raznoliku ponudu hotela koji zadovoljavaju različite potrebe i stilove. Naš je tim pažljivo odabrao objekte koji zadovoljavaju visoke standarde i pružaju udobnost, kvalitetu i gostoprimstvo za vaše sudionike ili partnere.

Makarska rivijera je poznata širom svijeta kao turistička destinacija koja pruža izvanredno iskustvo. Dobru reputaciju prate vrhunske usluge smještaja. Želimo da se za vrijeme trajanja događanja i nakon istoga osjećate odmorni, osvježeni i spremni za nove poslovne izazove.

Medicinski centar

U sklopu Apfel Arene otvoren je moderan medicinski centar. Našim klijentima nudimo visokokvalitetnu i lako dostupnu zdravstvenu zaštitu. Na jednom mjestu okupili smo niz priznatih stručnjaka koji su vam na raspolaganju za specijalističke preglede iz različitih medicinskih grana, uz prethodno dogovorene termine.

Naša ustanova pruža sveobuhvatne medicinske usluge, uključujući potpunu analizu medicinske biokemije (iz krvi i urina), mikrobiološke preglede (briseve) te alergološke i genetske pretrage. Sve ove usluge dostupne su na jednom mjestu kako biste mogli jednostavno i temeljito provjeriti svoje zdravlje.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika kongresna dvorana

Najveći kapacitet: 400. Površina: 515m²
400-----

Mala kongresna dvorana

Najveći kapacitet: 120. Površina: 150m²
120643440--

Lobby/bar

Površina: 250m²
----120120

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Pointer
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Oprema za videokonferenciju
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Pozornica
 • Govornica
 • Oprema za panel

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Tehnička podrška
 • Foto usluge
 • Video usluge
 • Parking

Udaljenosti

1Centar grada(km)
80Zračna luka(km)
2Autobusni kolodvor(km)
63Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Put Volicije 521300 Makarska, Hrvatska
tel: 099 542 7385
mail: web: www.apfel.hr
MICE sales
mob: 099 499 1057
mail:
Apfel Arena

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati