×

Arcus Residence

Medulin

Hotel Arcus Residence je ugodni novoizgrađeni hotel smješten tik uz more, nasuprot ribarske lučice i promenade uz rivu. Naš profesionalni tim uvijek je na usluzi, a zatvoreni bazen, fitness, sauna i masaža, nude sve što je potrebno da bi se osjećali opušteno. Uz brojne sportske, gastronomske i zabavne sadržaje koji su na dohvat ruke, Hotel Arcus Residence postaje mjesto na koje se rado vraćate jer Vas u njemu s veseljem dočekuju dragi prijatelji.
3Broj zvjezdica
2Broj dvorana
100Kapacitet najveće dvorane
86Broj smještajnih jedinica
Arcus Residence

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel Arcus smješten je na samoj obali mora te gostima iz svojih soba nudi prelijep pogled na medulinsku lučicu ili na ljepote samog gradića.

Hotel ima sveukupno 84 sobe i 2 suita. Sve su sobe klimatizirane. Opremljene su televizijom sa satelitskim programom, telefonom i priključkom za Internet. Sve sobe imaju terasu s garniturom za sjedenje.

Recepcija je otvorena 24 sata na dan, a ljubazno je osoblje na raspolaganju gostima kako bi njihov boravak učinilo što ugodnijim. Recepcija nudi prodaju organiziranih izleta te mogućnost iznajmljivanja vozila.

U hotelu je gostima na raspolaganju zatvoreni bazen i mala fitness sala čija je upotreba uključena u cijenu. Unutar hotela nalazi se beauty centar, masažu, sauna, aperitiv bar.

Restoran
Restoran Hotela Arcus sa svojih 160 sjedećih mjesta, nudi gostima bogati buffet stol za doručak i večeru. Prema dogovoru, grupama organiziramo i ručak. Svakodnevni menu prilagođen je gotovo svačijim prehrambenim navikama i potrebama nudeći tradicionalna i internacionalna jela. Uz prethodnu najavu možemo sastaviti specijalne menu-e kao na primjer vegetarijanske, sportske i dijetalne i slično. Izvan visoke ljetne sezone organiziramo svečane ručkove i večere za razne prigode. Nudimo mogućnost organizacije ručkova/večera i za grupe koje nisu smještene u hotelu te organiziramo zabavu s glazbom za grupe do 120 ljudi.

Wellness
Wellness ponuda Hotela Arcus Residence sastoji se od salona za masažu s mogućnošću izbora klasičnih, aromatskih i medicinskih masaža, klasične saune i hotelskog fitnessa. Moguće je koristiti sadržaje prema izboru ili na osnovu dogovorenih višednevnih programa.

Ostali sadržaji
U sklopu hotela nalazi se aperitiv bar te caffe bar s prostranom terasom prema moru. Hotelski zatvoreni bazen sa slatkom vodom stoji gostima na raspolaganju ljeti i zimi. U zajedničkim hotelskim prostorijama moguće je organizirati izložbe i razne prezentacije.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana

Najveći kapacitet: 100. Površina: 100m²
100605050-100

Sala za sastanke

Najveći kapacitet: 60. Površina: 60m²
6035--4560

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks

Usluge

 • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
15Zračna luka(km)
12Autobusni kolodvor(km)
12Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Burle bb52203 Medulin, Hrvatska
tel: 052 529 100faks: 052 529 101
mail: web: www.arcus.hr
Recepcija
tel: 052 529 180faks: 052 529 101
mail:
Arcus Residence

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati