×

Bizovačke toplice

Bizovac

Na prostoru istočne Hrvatske danas su Bizovačke toplice najatraktivniji turistički proizvod. U prilog tome idu i statistički pokazatelji i brojke koje govore da kompleks Bizovačkih toplica tijekom godine posjeti nekoliko stotina tisuća izletnika, kupača i korisnika svih oblika turističko – ugostiteljske ponude (sajmovi, svadbene i druge obiteljske svečanosti, jednodnevna savjetovanja, jednodnevni izleti…). Sa cca 200 postelja hotela Termia, konferencijskim dvoranama, restoranima kapaciteta do 500 sjedećih mjesta, te osiguranih 1000 parkirnih mjesta zajamčen je nesmetan boravak u hotelu za više od tisuću osoba.
2Broj zvjezdica
6Broj dvorana
500Kapacitet najveće dvorane
109Broj smještajnih jedinica
Bizovačke toplice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Bušeći naftu na 1900 metara djelatnici hrvatske naftne kompanije 1967. godine na nekoliko su lokaliteta u Bizovcu otkrili vrelu i slanu vodu izuzetno bogatu mineralima, topliju od bilo koje druge u svijetu poznate vode. Eksploatacija vode počela je odmah. Ljudi su se kupali u ispusnim kanalima na kraju polja suncokreta, pšenice i kukuruza. Već 1974. sagrađen je otvoreni bazen i uz njega smještajni objekt s restoranom, te otvoreni i zatvoreni bazen. Hotel „Termia“ otvoren je 1990. godine, a u sklopu njega Poliklinika za medicinsku rehabilitaciju.

Na prostoru istočne Hrvatske danas su Bizovačke toplice, najatraktivniji turistički proizvod. U prilog tome idu i statistički pokazatelji i brojke koje govore da kompleks Bizovačkih toplica tijekom godine posjeti nekoliko stotina tisuća izletnika, kupača i korisnika svih oblika turističko – ugostiteljske ponude (sajmovi, svadbene i druge obiteljske svečanosti, jednodnevna savjetovanja, jednodnevni izleti…), a da se u hotelu «Termia» i popularnom Prenoćištu (od 13.05.2010.) Toplice tijekom godine ostvari približno 40 000 noćenja. Za istaknuti je da po broju dolazaka stranih gostiju u Bizovačkim toplicama prednjače gosti iz BiH, a zatim slijede gosti iz Njemačke, Austrije i Slovenije.

Ukupan kapacitet hotela Termia je 205 ležaja raspoređenih u 18 jednokrevetnih, 80 dvokrevetnih soba i 9 trokrevetnih obiteljskih soba. Sve sobe imaju vlastite kupaonice i televizore sa satelitskom antenom. Ugostiteljsku ponudu hotela čine dva caffe bara, tri restorana i to pansionski restoran s glazbenom dvoranom kapaciteta 500 sjedećih mjesta, Nacionalni restoran kapaciteta 120 sjedećih mjesta, Restoran Rivijera u sklopu bazenskog kompleksa Aquapolis kapaciteta 50 sjedećih mjesta.

Kongresnu ponudu hotel Termia zaokružuje velikom dvoranom za sastanke, predavanja, seminare, sajamske priredbe i sl., koja po potrebi može primiti i do 600 sudionika, i s tri manja salona kapaciteta do 50 osoba. Svi ranije navedeni kongresni prostori opremljeni su tehničkom opremom potrebnom za takvu strukturu gostiju tj. razglasom, televizorima, flip-chartom, videorekorderima, grafoskopima, dijaprojektorima, LCD-projektorom i prijenosnim računalom. Valja istaknuti da su svi kongresni prostori klimatizirani.

Hotelskim gostima na raspolaganju stoji veliki čuvani parking prostor namijenjen parkiranju automobila i autobusa. Na nivou mezanina, te prvog i drugog kata hotelski su prostori povezani otvorenim šetnicama. U velikom prostoru hotelskog predvorja smješteni su frizerski i kozmetički salon, boutique modne i sportske odjeće, suvenirnica i banka. Ukupna korisna površina hotela Termia je 16037 m2.

Kapacitet prenoćišta Toplice je 92 postelje. Smještaj je isključivo u dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim sobama s etažnim kupaonicama i sanitarnim čvorovima. Sobe su razmještene u dva montažna odvojena objekta. Ovi prostori izuzetno su pogodni i financijski prihvatljivi za učeničke ekskurzije.

U sklopu hotela nalazi se i restoran Toplice kapaciteta 150 osoba pogodan za organizaciju najrazličitijih zabavnih događanja. U ovom prostoru nalazi se i dio kupališno-rekreativnog kompleksa Aquapolis s tri zatvorena i dva otvorena bazena s termalnom vodom. Termalni kompeks prostorno se nadovezuje na bazene i sportske terene smještene u prostoru hotela Termia.

Prije punih trinaest godina na južnoj strani bizovačkog hotela Termia završena je izgradnja Aquapolisa, danas najatraktivnijeg multifunkcionalnog kupališnog kompleksa istočne Hrvatske. Prostrani vodeni grad ukupne vodene površine veličine 1.500 četvornih metara sastoji se od osam bazena različitih veličina i namjena s nizom vodenih atrakcija kao što su glazbena špilja, brzaci, bazeni s vodenim masažama, vodeni tobogan dužine 112 metara, vodena gljiva, bazen za neplivače, dječji bazen i polu olimpijski bazen. Sve to upotpunjuju šljunčana i travnata sunčališta i sportski tereni za veliki i mali nogomet, košarku, tenis, odbojku na pijesku, rukomet, te desetak drvenih sjenica za zaštitu od sunca, kao i moderno dječje igralište.

Unutar Aquapolisa smješteno je ranije izgrađeno termalno kupalište s dva manja bazena nepravilnog oblika ispunjena ljekovitom termo mineralnom vodom. Zimi je Aquapolis zatvoren, klimatiziran i idealno zagrijan zabavno-rekreacijski prostor, dok je ljeti prava kupališna rivijera, koja bez poteškoća može dnevno primiti i nekoliko tisuća kupača. Aquapolisu funkcionira najmoderniji sustav kemijskog, bakteriološkog i tehničkog pročišćavanja vode. Ugostiteljsku ponudu kupališta čine restoran Rivijera, Nacionalni restoran s terasom i kiosci s hladnim osvježavajućim napicima, brzom hranom i sladoledom.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Velika dvorana

Najveći kapacitet: 500. Površina: 400m²
------

Glazbena dvorana

Najveći kapacitet: 300. Površina: 200m²
------

Restoran Toplice

Najveći kapacitet: 150. Površina: 150m²
------

Salon I

Najveći kapacitet: 50. Površina: 50m²
------

Salon II

Najveći kapacitet: 50. Površina: 50m²
------

Banket sala

Najveći kapacitet: 50. Površina: 50m²
------

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

1Centar grada(km)
35Zračna luka(km)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Sunčana 3931222 Bizovac, Hrvatska
tel: 031 685 100faks: 031 685 179
mail: web: www.bizovacke-toplice.hr
Luka Božidar DronjićProdaja
tel: 031 685 180faks: 031 685 185
mail:
Bizovačke toplice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati