×

Boutique Hotel Marco Polo

Gradac

Dragi poslovni gosti, iskoristite našu dvoranu i pozovite svoje partnere ili klijente na sastanak u hotel Marco Polo, i uvjereni smo da ćete svaki poslovni sastanak zaključiti u vašu korist. Specijalizirali smo se za organizaciju manjih konferencija ili seminara te poslovnih večera, teambuildinga...
3Broj zvjezdica
2Broj dvorana
30Kapacitet najveće dvorane
25Broj smještajnih jedinica
Boutique Hotel Marco Polo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel je smješten na samoj obali mora u mjestu Gradac na Makarskoj Rivijeri. Hotel je dobio ime po svjetski poznatom istraživaču Marcu Polu koji je rođen pod dalmatinskim suncem nedaleko od Gradca na zelenom otoku Korčuli. Povijest i tradicija sadržani su u svakom dijelu hotela i njegovom brendu. Priča koju ćete osjetiti nježan je spoj između autentičnog dalmatinskog- rodnog kraja Marca pola i orijentalnog koji je otkrio.

Za poslovne goste specijalizirali smo se za organizaciju manjih konferencija ili seminara te poslovnih večera. Također nudimo zanimljive programe za grupe od 15 do 50 osoba tijekom koji mogu doživjeti deltu Neretve kroz berbu mandarina, upoznati poluotok Pelješac kao sudionik vinske ture, te branje maslina popraćeno brojnim gastronomskim avanturama.

Dvorane za sastanke
Ukusno dekorirana i funkcionalna mala dvorana za sastanke nalazi se u prizemlju hotela i idealna je za prezentacije i skupove manjih poslovnih grupa. Posebno je zanimljiva za naše poslovne goste koji naš hotel mogu koristiti kao mjesto za boravak, poslovni ručak i najvažnije za posao.

Dvorana za sastanke sadrži 10 sjedećih mjesta i opremljena je modernim tehničkim pomagalima kao što su flatscreen TV, telefon, printer, laptop i priključak za Internet. Dvorana za sastanke je opremljena stolom i stolicama i idealna je za male prezentacije i sastanke.

Naša druga dvorana za sastanke „Klara“ idealna je za organizaciju malog većeg broja poslovnih grupa, sadrži 30 sjedećih mjesta. Pored svih uređaja koje smo ranije spomenuli također imamo i moderni LCD projektor i veliko platno koji su idealni za veću dvoranu. Vjerujemo da će svaka konferencija, predavanje ili team building u našem hotelu biti uspješan i da ćete nam se ponovno vratiti.

Smještaj
Hotel raspolaže s 25 soba (dvokrevetnim, twin, Apartmanima). Sve sobe sadrže: Sat TV, AC/direktno grijanje, sef, mini bar, wireless connection, balkon, 50% soba ima djelomični pogled na more, 50% pogled park.

Gradac je pravo mjesto za individualne putnike. Smješten u srcu Dalmacije, pa za manje od sat i pol možete stići do najpoznatijih mjesta u Dalmaciji i BIH: Dubrovnik, Split, Makarska, otok Hvar, Korčula, dolina rijeke Cetine, delta rijeke Neretve, Međugorje i Mostar.

Wellness
Naš fitnes and relax centar «Pepo Polo», smješten na vrhu hotela nudi fascinantan pogled na staru gradsku luku i cijeli arhipelag Makarske rivijere.

Za one koji bi željeli ostvariti potpuni sklad tijela i duha nudimo nešto od naših welness paketa. Uz aromatsku saunu, jacuzzy, fitness, relax prostor, sunčanu terasu nudimo medicinsku masažu, mediteransku masažu "Tisuću otoka". Novo u našoj ponudi je i otvoreni grijani vanjski bazen.

Ljubitelji aktivnog odmora će se teško odlučiti između raftinga, planinarenja, biciklizma. Također imamo i ribarski brod Roberto Polo za 2 - 15 ljudi. Ručak tj. dnevni ulov se služi na palubi broda.

Restoran
Restoran & Vine Bar «Nicolo Polo» smješten samo par metara od mora je definitivno ponos i biser našeg hotela i istinski predstavnik gastronomske ponude ovog kraja. Otvoren kroz cijelu godinu, u ponudi nalazi se kreativan i progresivan jelovnik koji nudi mesna i riblja jela obogaćena s mirodijama i začinima našeg kraja, s vrhunskom vinskom kartom sačinjenom od poznatih hrvatskih i svjetskih vina. Novo u našoj ponudi su dalmatinska jela ispod Peke! Interijer restorana u sebi spaja dalmatinske i kontinentalne motive kao što su kamen, maslina, loza i orah, te zajedno s uslugom profesionalnog i visoko educiranog osoblja, boravak svakog našeg gosta čini kompletnim.

Dobro je znati
1. Dobitnik nagrade "Adrian 2009" za najbolji mali obiteljski hotel Hrvatske
2. Boutique Hotel Marco Polo na Hrvatskim dnaima turizma u Opatiji u listopadu 2008 proglašen Najboljim Boutique hotelom u Hrvatskoj za 2008 god.
3. Hotelski A-la-carte restoran Nicolo Polo od 2007.god. uvršten u knjigu "100 vodećih Hrvatskih restorana".

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Jelena

Najveći kapacitet: 14. Površina: 13m²
14-810--

Klara

Najveći kapacitet: 30.
30-----

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
20Autobusni kolodvor(km)
20Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Obala 1521330 Gradac, Hrvatska
tel: 021 695 060faks: 021 697 502
mail: web: www.hotel-marcopolo.com
Tina MilišićProdaja & Marketing
tel: 021 695060mob: 091 5115166faks: 021 697502
mail:
Boutique Hotel Marco Polo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati