×

D-Resort Šibenik

Šibenik

D-Resort Šibenik idealno je mjesto za privatni sastanak, brainstorming, lansiranje proizvoda ili društveni događaj. Unutarnji i vanjski prostori savršeno su postavljeni za poslovne svrhe i društvene događaje. Potpuno opremljena dvorana za sastanke može se pretvoriti u tri manje luksuzne sobe. D-Resort Šibenik udaljen je samo 40 minuta vožnje od zračnih luka Zadar i Split te 6 km od autoceste A1. Lako je dostupan i brodom, budući da se nalazi u srcu D-Marin Mandaline, nagrađivane marine za superjahte.
4Broj zvjezdica
3Broj dvorana
160Kapacitet najveće dvorane
69Broj smještajnih jedinica
D-Resort Šibenik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

D-Resort Šibenik odlikuje izuzetan arhitektonski dizajn koji nadopunjuje prirodni krajolik. Prirodni materijali i posebno zanimljiva bijela betonska fasada svojim čistim linijama istovremeno odražavaju duh Mediterana i stvaraju novu vizuru grada Šibenika. Šetnica koja vodi na krov hotela pruža prekrasan pogled na more, marinu i Šibenik čineći D-Resort jedinstvenom destinacijom u Hrvatskoj. Interijer hotela obogaćen je brojnim umjetninama, radovima proslavljenih hrvatskih autora, poput drvenih skulptura u predvorju hotela, impresivnog keramičkog murala s motivima iz prirode te slikama koje krase svaku od 69 soba.

Gastronomija
Posebna pažnja pridana je gastronomskom doživljaju. Hotelski restoran na najvišem katu, koji pruža spektakularan pogled na staru gradsku jezgru Šibenika, nudi specijalitete međunarodne i mediteranske kuhinje pripravljene od najboljih lokalnih sastojaka. Á la carte restoran u Yacht clubu specijaliziran je za jela od ribe i morskih plodova pripremljene na kreativan i inovativan način. Nakon objeda, gosti mogu uživati u ugodnom ambijentu jednog od četiriju barova - Skyline Bara na krovu hotela, Lobby Bara u prizemlju, Greens Bara na glavnom trgu resorta ili The Pool Bara, smještenog pokraj glavnog bazena.

Kongresna ponuda
D-Resort Šibenik idealno je mjesto za privatni sastanak, brainstorming, lansiranje proizvoda ili društveni događaj. Unutarnji i vanjski prostori savršeno su postavljeni za poslovne svrhe te za društvene događaje. D-Resort Šibenik ima potpuno opremljenu dvoranu za sastanke koja se može pretvoriti u tri manje luksuzne sobe.

Spa
Gostima D-Resorta Šibenik na raspolaganju su i različite mogućnosti opuštanja. D-Spa centar nudi različite vrste tretmana za lice i tijelo te hamam, parnu kupelj, vitality bazen i ledenu fontanu, vanjski bazen sa staklenom stijenom te moderno opremljenu teretanu, dok oni raspoloženi za obnovu garderobe mogu posjetiti neku od trgovina koje nude odjeću i modne dodatke vodećih svjetskih luksuznih brandova.

 D Resort Šibenik

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Meeting Room I

Najveći kapacitet: 80. Površina: 100m²
8030302550100

Meeting Room II

Najveći kapacitet: 40. Površina: 45m²
402020152040

Meeting Room III

Najveći kapacitet: 40. Površina: 45m²
402020152040

Meeting Room I, II, III

Najveći kapacitet: 160. Površina: 200m²
160606050100160

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

2Centar grada(km)
58Zračna luka(km)
2Autobusni kolodvor(km)
2Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Obala Jerka Šižgorića 122000 Šibenik, Hrvatska
tel: 022 331 452faks: 022 246 700
mail: web: www.dresortsibenik.com
Evelyn KlečakSales Executive
tel: 022 246 610mob: 099 484 5407
mail:
D-Resort Šibenik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati