×

Dubrovački Vrtovi Sunca

Dubrovnik

Dubrovački Vrtovi Sunca, dio grupacije Leading Hotels of the World, idealna je destinacija za organizaciju vašeg događanja bilo koje vrste, bez obzira na broj gostiju, od jednog do tisuću. 201 hotelska soba, 207 ekskluzivnih rezidencija, sportski centar, spa, niz mondenih barova i restorana, krovna terasa s koje se pruža spektakularan pogled na more, tri vanjska bazena, privatna plaža i mala marina samo su neke od pogodnosti koje nudimo.
5Broj zvjezdica
8Broj dvorana
900Kapacitet najveće dvorane
408Broj smještajnih jedinica
Dubrovački Vrtovi Sunca

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Očaravajuće prirodne ljepote Hrvatske, prostrane i fleksibilne dvorane i prostori, među najboljima u Hrvatskoj i na Jadranu, čine Vrtove sunce savršenim izborom za organiziranje svih vrsta događanja u Dubrovniku. Bilo da je riječ o kongresu, vjenčanju, team buildingu ili banketu, impresivnih 1.800 kvadratnih metara prostora više je nego dovoljno da ostvarite sve svoje zamisli i ugostite sve svoje goste. Velik izbor višenamjenskih prostorija, među kojima izdvajamo multifunkcionalnu plesnu dvoranu te osam dodatnih konferencijskih dvorana i nenadmašne pogodnosti za opuštanje i uživanje san su svakog organizatora, delegata i gosta na našim eventima.

Odmaralište se prostire na 200.000 kvadratnih metara prekrasno održavanih površina, na jedinstvenoj lokaciji i s mnogim pogodnostima, vrijednim svake od pet zvjezdica kojima se ponosimo. Organizatorima događanja nudimo mogućnost da stvore event krojen prema njihovim željama i specifikacijama, a sve to na pristupačnoj i prelijepoj lokaciji.

Smještaj
Hotel ima 201 sobu, od čega 21 Deluxe Suite-a, dva Executive Suitea te jedan Predsjednički suite i 15 soba za osobe s poteškoćama u kretanju. Sobe su velike od 34 m2 do 125 m2, sve imaju pogled na more i prostranu terasu.

Rezidencijalno naselje
Rezidencijalno naselje nudi 207 rezidencija s jednom, dvije te tri spavaće sobe površine od 45m² do 138m² s predsobljem, toaletom, spavaćom sobom s kupaonicom, ugrađenom kuhinjom, dnevnom sobom te balkonom / terasom.

Standardni sadržaji
Standardni sadržaji: satellitska i Pay TV, 2 telefona, bežični brzi Internet, mini bar, pribor za pripremu kave ili čaja, glačalo s daskom za glačanje, sef, kupaonica s kadom / tušem, sušilo za kosu, luksuzna kozmetika, ogrtač s papučama (neki od sadržaja nalaze se samo u hotelskim sobama).

Gastro ponuda
Jedan od najvećih aduta resorta svakako su probrane delicije poslužene u jednom od 16 restorana i barova. * Radno vrijeme restorana i barova ovisi prema sezoni i vremenskim uvjetima, pojedini restorani su zatvoreni izvan glavne sezone.  

Kongresi - sastanci - banketi
Velik izbor višenamjenskih prostorija, među kojima izdvajamo multifunkcionalnu plesnu dvoranu te osam dodatnih konferencijskih dvorana i nenadmašne pogodnosti za opuštanje i uživanje san su svakog organizatora, delegata i gosta na našim eventima.

Dvorane za sastanke u resortu su opremljene sa besplatnim brzim, bežičnim pristupom Internetu, najboljom audiovizualnom opremom te individualno kontroliranom klimatizacijom. Hotelski profesionalni tim za organizaciju događaja pruža individualnu uslugu te obraća veliku pažnju na detalje nužne za besprijekorno provedene konferencije ili sastanke.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Grand Ballroom Soderini

Najveći kapacitet: 1000. Površina: 753m²
9005501501505401000

Wind Roses West & South

Najveći kapacitet: 105. Površina: 105m²
8060363056105

Wind Roses North

Najveći kapacitet: 70. Površina: 59m²
604030243270

Wind Roses East

Najveći kapacitet: 10. Površina: 25m²
--10---

Lokrum

Najveći kapacitet: 32. Površina: 40m²
32-20---

Koločep

Najveći kapacitet: 8. Površina: 25m²
--108--

Lopud

Najveći kapacitet: 40. Površina: 45m²
40-22---

Šipan

Najveći kapacitet: 8. Površina: 18m²
--8---

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Naglavni mikrofon

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

11Centar grada(km)
35Zračna luka(km)
10Autobusni kolodvor(km)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Na Moru 120234 Dubrovnik, Hrvatska
tel: 020 361 500faks: 020 361 501
mail: web: www.dubrovniksungardens.com
Gordana KursarSales Manager MICEtel: 020 361 913mail:
Josip KasaloSales Manager MICEtel: 020 361 915mail:
Dubrovački Vrtovi Sunca

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati