×

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Petrčane

Dobrodošli u Hotels & Residences Punta Skala! U ovom ekskluzivnom resortu, u neposrednoj blizini Zadra, uz Family Hotel Diadora i Senia Rezidencije očekuje Vas Hotel & Spa Iadera, čija će vas moderna arhitektura, inovativna oprema i mediteranski ugođaj spojeni s izvrsnom uslugom i fantastičnim smještajem ostaviti bez daha, a vaša poslovna događanja pretvoriti u savršeni doživljaj zbog kojeg ćete nam se uvijek iznova vraćati.
5Broj zvjezdica
7Broj dvorana
200Kapacitet najveće dvorane
210Broj smještajnih jedinica
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel & Spa Iadera smješten je na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, na vrhu poluotoka Punta Skala okružen tirkizno plavim morem, u Petrčanima pokraj Zadra.

Smještaj
Hotel ima 210 soba i suita od kojih 160 dvokrevetnih soba s 32 m², 39 Junior Suites s 40 m², 11 Senior Suites s 53 do 60 m². Sve su sobe vrlo udobne, prozračne, opremljene vrhunskom tehnologijom, kupaonicama s kadom i tušem, pisaćim stolom, garniturom za sjedenje, minibarom, sefom, klimom, te balkonom s impresivnim pogledom na zadarski arhipelag. Za prvoklasnu arhitekturu i dizajn interijera zaslužan je dvojac Boris Podrecca i Matteo Thun koji su svoja umijeća iskazali posebno u jedinstvenom wellness području koje se prostire na čak 6000m2. Njihove vizije lifestyle hotela na dalmatinskoj obali Jadrana u ovoj kreaciji savršeno ocrtavaju strast za estetikom i minimalizmom.

Wellness&Spa
Wellness odmor ovdje znači više od samo područja uz bazen i masaže cijelog tijela. Uz posebno osmišljeni Falkensteiner wellness koncept „Aquapura" u kojem je „voda" središte svih terapija, počevši od signature tretmana Anne Semonin, svijeta sauna sa ukupno 5 različitih sauna, između kojih se ističe jedinstvena panoramska zemljana sauna smještena direktno na moru sa panoramskim pogledom koji završava na horizontu, pa do turskog Hamama površine 700m2 - jedinstveni luksuz blagostanja u kojem ćete uživati u tradicionalnoj orijentalnoj kulturi kupanja. Na svakom koraku Aquapura SPA osjetit ćete poziv na privilegirani spa doživljaj na najvećem internacionalnom nivou.

Konferencijska ponuda
Konferencijski centar nalazi se u prizemlju hotela, obuhvaća površinu od oko 600 m2 i svojom konceptom sa vlastitim odvojenim ulazom, recepcijom s garderobom, foyerom i business centrom predstavlja zasebnu poslovnu cjelinu koja sudionicima omogućava mir potreban za sve vrste poslovnih susreta. Hotel raspolaže s ukupno 7 dvorana koje mogu primiti od 30 do 200 sudionika u kazališnom postavu. Sve su dvorane klimatizirane i zvučno izolirane te raspolažu s najmodernijom konferencijskom i moderacijskom tehnikom (TV/Video/DVD, projektor, overhead projektor i platno, glazbeni uređaj s CD-om, mikrofoni, internet priključak i W-LAN, flipchart).

Konferencijski centar idealan je za održavanje manjih sastanaka, prezentacija, seminara kao i većih evenata. Najam dodatne opreme, tajničke usluge i poslovna podrška dostupna je na zahtjev, a naši poslovni paketi mogu se prilagoditi prema individualnim željama i potrebama svakog klijenta.

Gastronomija
Uz izuzetan wellness i konferencijski centar Hotela Iadera, gostima na raspolaganju stoji i nekoliko barova i restorana, a svaki od njih će vas oduševiti ponudom, suvremenim dizajnom i šarmantnom atmosferom. Kapacitet hotelskog restorana Jadran je 300 sjedećih mjesta unutra i 140 sjedećih mjesta na terasi. U sklopu resorta na samoj plaži nalazi se još Bracera Beach bar & Restoran, Baracuda bar i Pizzeria Galia.

Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala nudi zokruženu ponudu i infrastrukturu jednog premium resorta, a za aktivno korištenje slobodnog vremena gostima su na raspolaganju stoje bazeni sa slanom vodom dostupni 365 dana u godini, mali centar vodenih sportova i baza za ronjenje s iznajmljivanjem opreme za ronjenje, surfanje i jet-ski, multifunkcionalno igralište pogodno za individualne i timske sportove, kao i mogućnost organizacije izleta.

Izvanredan dizajn i inovativna oprema u kombinaciji s izvrsnom uslugom čini Hotel & Spa Iadera ekskluzivnom lifestyle odmorišnom i poslovnom oazom koja će u Hrvatskoj zasigurno postaviti nove standarde.

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Levant A, B

Najveći kapacitet: 200. Površina: 190m²
200150-70140200

Levant A

Najveći kapacitet: 120. Površina: 125m²
12070-5080120

Levant B

Najveći kapacitet: 60. Površina: 65m²
6040-305060

Foyer

-----150

Maestral

Najveći kapacitet: 60. Površina: 70m²
6040-2650-

Burin

Najveći kapacitet: 40. Površina: 46m²
4018-18--

Nevera

Najveći kapacitet: 48. Površina: 62m²
4824-24--

Tramontana A, B

Najveći kapacitet: 50. Površina: 70m²
5048-26--

Tramontana A

Najveći kapacitet: 30. Površina: 35m²
3024-20--

Tramontana B

Najveći kapacitet: 30. Površina: 35m²
3024-20--

Oprema

 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

15Centar grada(km)
25Zračna luka(km)
15Autobusni kolodvor(km)
15Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Falkensteiner Hotels & Residences Punta Skala23231 Petrčane, Hrvatska
tel: 023 555 601faks: 023 555 680
mail: web: www.iadera.falkensteiner.com
Lucija BanovićSales manager MICE
tel: 023 500 927mob: 091 4532 313
mail:
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati