×

Hotel Ambasador

Split

Hotel Ambasador nudi iznimnu udobnost i luksuz u 98 dvokrevetnih soba i tri apartmana u srcu Splita, na Zapadnoj obali. Višenamjenska konferencijska dvorana najbolji je izbor za sve vrste poslovnih okupljanja, a za ekskluzivne događaje istražite Rooftop! Diplomat concierge tim uvijek stoji na raspolaganju za pomoć pri planiranju boravka.
5Broj zvjezdica
1Broj dvorana
100Kapacitet najveće dvorane
101Broj smještajnih jedinica
Hotel Ambasador

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Istinski doživljaj luksuza na MediteranuAmbasador je jedini splitski hotel s pet zvjezdica u strogom centru Splita. Nalazi se na Zapadnoj obali i od početka je osmišljen kao spona koja povezuje urbanitet gradskog središta i nedirnute ljepote dalmatinskih otoka. Popularnom šetnicom je spojen s Rivom i Dioklecijanovom palačom s jedne, te ACI marinom, najljepšim gradskim plažama i šumovitim plućima grada – Marjanom s druge strane. Ove panorame, uz dodatak splitskog arhipelaga, su glavni motivi jedinstvenog pogleda koji se pruža iz svih soba i apartmana.

Naglasak u interijeru je na prirodnim materijalima, a znalačko oko će u nizu detalja kroz cijeli hotel uočiti i posvetu arhitektonskoj povijesti grada. Svi su prostori dekorirani tipično splitskim povijesnim ili novijim prizorima iz kojih pršti dalmatinska životna radost, koje je objektivom zabilježio splitski foto kroničar Feđa Klarić. Posebnu priču ima recepcijski pult, ručni rad slavonskih majstora stolara, izrađen je od crnog hrasta, tzv. abonosa izronjenog s dna rijeke Save, starog 1850 godina.

SmještajHotel nudi smještaj kategorizacije pet zvjezdica u 98 prostranih soba i tri apartmana. Svojim luksuznim, ali decentnim, i prije svega udobnim uređenjem Ambasador poziva na prepuštanje, opuštanje i usporavanje. U sobama ćete pronaći vrhunske materijale u smirujućim, neutralnim tonovima koji ne konkuriraju vječno živom prizoru izvana. Prozori su od poda do stropa, one luksuznije imaju balkone s pogledom na more te je u svima LCD TV, walk-in tuš ili kada, grijani podovi u kupaonici, aparat za espresso, mini bar, sef i naravno, besplatni WiFi. Unatoč potpuno opremljenim sobama, u bilo kojem trenutku gost može pristupiti aplikaciji hotela s tableta i zatražiti sve što mu dodatno zatreba. Direktnu liniju ima i s Diplomat conciergom - istinskim poznavateljima vrhunskih iskustva koje destinacija i okolica nude.

Usmjerenost na luksuz i brigu o sebi osjeti se i u brojnim opuštajućim tretmanima na 500 četvornih metra Hacelia spa zone, uz korištenje vrhunske kozmetike i uređaja, a tu je i floating bed za uživanje u bestežinskom stanju i potpunom odsustvu bilo kakvih senzornih distrakcija.

UgostiteljstvoNajbolje od mediteranske kuhinje poslužuje fine dining restoran Méditeranée s ukupno 210 mjesta jer je svako jelo osmišljeno kao autentično gurmansko putovanje koje spaja tradiciju dalmatinske kuhinje sa suvremenom gastronomijom.

Bar Split na samoj šetnici koncepcijski je blizak dalmatinskoj životnoj filozofiji pa ćete tu sresti i Splićane koji ovaj hotel prepoznaju kao sastavni dio gradske scene. Njegova terasa obiluje suncem i idealna je za uživanje u šalici vrhunske kave, neodoljivoj ponudi artisan slastica, koktela, brendiranih pića i vrhunskih vina. Efektan adut u privlačenju gostiju je i otvoreni bazen s pogledom na grad i luku s pripadajućim pool barom.

Poslovna događanjaPosebnost Ambasadora je i multifunkcionalni konferencijski centar kapaciteta za 80 osoba, osmišljen za poslovna događanja visokog profila. Uz podršku iznimno profesionalnog osoblja eventi se na ovoj splitskoj adresi odvijaju besprijekorno. Tu je i ekskluzivni prostor za poslovna i privatna događanja, rooftop bar s „pogledom od milijun dolara“, zbilja jedinstveno mjesto u Splitu. Ambasador se u aktualnoj splitskoj hotelskoj ponudi dodatno ističe i hotelskim garažnim prostorom s 50-ak mjesta.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Multifunkcionalna

Najveći kapacitet: 100. Površina: 220m²
10060303250100

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Flipchart
  • Wi-Fi internet
  • TV
  • Ozvučenje
  • Mikrofon bežični
  • Izložbeni prostor

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

200Centar grada(m)
26Zračna luka(km)
1Autobusni kolodvor(km)
1Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Trumbićeva obala 1821000 Split, Hrvatska
tel: 021 293 000
mail: web: www.ambasadorsplit.com
Srđana DonadićReferent prodaje
tel: 021 293 013mob: 091 62 55 006
mail:
Hotel Ambasador

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati