×

Hotel Đakovo

Đakovo

Zvuk zvona najljepše katedrale od Venecije do Istanbula odzvanja ravnicom. Podne je, a sunčeve zrake pozlaćuju nepregledna žitna prostranstva. Nešto Vas u ovom gradu čini sretnima. Jesu li to graciozni pokreti lipicanaca kojima se divila engleska kraljica, mirisne note misnih vina, dozrelog kulena ili pokošene trave? Oduševite svoje zaposlenike i dođite u Đakovo!
3Broj zvjezdica
4Broj dvorana
100Kapacitet najveće dvorane
25Broj smještajnih jedinica
Hotel Đakovo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Smješteni uz državnu cestu Slavonski Brod-Osijek i udaljeni svega 2 km od koridora autoceste Budimpešta-Osijek-Ploče, daje nam za pravo reći kako smo u centru zbivanja, ali daleko od gužve. “Srce Slavonije“ sinonim je za idealan položaj ovoga grada s obzirom na geografski smještaj, prometnu dostupnost i blizinu svih većih slavonskih gradova.

U hotelu „Đakovo“ svakodnevno iskazujemo gostoprimstvo slavonskog čovjeka s modernom vizijom poslovanja, turizma, aktivnog odmora i gastronomije na radost svih gostiju, a posebice poslovnih ljudi. Vaše smo mjesto za organizaciju sastanaka, seminara, kongresa, prezentacija i team buildinga do 50 osoba. Pomoći ćemo podići razinu energije Vaše kompanije i svijest kako su oduševljeni zaposlenici i kupci zalog za budući razvoj svakog obrta, tvrtke, kompanije ili institucije.

Pogodnosti kongresne ponude 
 najbolji odnos kvalitete i cijene u Slavoniji
 osiguran besplatan parking za sudionike evenata i za potrebe autobusa
 besplatan Wireless internet u svim javnim prostorima i dvoranama
 priručna knjižnica s najnovijom ekonomskom literaturom
 osiguran materijal za poslovni sastanak
besplatno piće dobrodošlice
 ugodna obiteljska atmosfera s profesionalnim pristupom
 organizacija svečanih večera s tamburašima, karaoke show i sl.

Kako bi svaki sat bio ispunjen, u pratnji stručnog vodiča organiziramo obilazak grada Đakova, katedrale Sv. Petra i Pavla, nadbiskupskog dvora, ergele Lipicanaca i nove dvorane za jahanje. Moguće je dogovoriti sate jahanja kako bi se za boravka u Đakovu naučili osnovama ovog plemenitog sporta. Također, nudimo posjet vinskoj stazi Zlatarevac u Trnavi (15 km od Đakova), gdje nadbiskupska vinarija već stoljećima proizvodi misna vina vrhunska kvalitete, kao i posjet mnogobrojnim manjim vinarima, mini sirani „Perić“, degustacije meda u OPG „Širić“...

Smještaj
Hotel nudi smještaj u 25 soba (52 ležaja) koje se razlikuju svojim elegantnim uređenjem i sadržajima (classic, business, de luxe i apartman). Sve sobe su opremljene TV-om sa satelitskim programima, klimom, udobnim ležajevima, besplatnim priključkom na WiFi te sušilom za kosu.

Gastronomija
U sklopu hotela posluju dva restorana: „Bećarski kutak“ koji svojim uređenjem, gastronomskom ponudom i ambijentom predstavlja najbolje što Slavonija nudi, te „Slavonica“, gdje je na moderniji način ispričana priča o ovom kraju, a gastronomija stavlja naglasak na ostalu nacionalnu i internacionalnu ponudu.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Strossmayer

Najveći kapacitet: 45. Površina: 45m²
45-2520--

Lipa

Najveći kapacitet: 60. Površina: 60m²
------

Đakovo

Najveći kapacitet: 20. Površina: 35m²
------

Restoran „Slavonica“

Najveći kapacitet: 100. Površina: 100m²
100-----

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Foto usluge
 • Video usluge
 • Parking

Udaljenosti

3Centar grada(km)
60Zračna luka(km)
4Autobusni kolodvor(km)
3Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Nikole Tesle 5231400 Đakovo, Hrvatska
tel: 031 840 570faks: 031 840 571
mail: web: www.hotel-djakovo.hr
Mirko Vrgočdirektor
tel: 031 840 570mob: 098 437 827faks: 031 840 571
mail:
Hotel Đakovo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati