×

Hotel Jezero

Plitvička jezera

Spojite rad, užitak boravka u prirodi i doživljaj okusa ličke gastronomije u kongresno banketnoj ponudi Nacionalnog parka Plitvička jezera! U ovoj destinaciji izvanredne ljepote i svjetskog glasa, nudimo organizaciju kongresa, konferencija, radionica i ostalih poslovnih događanja u našim hotelima Jezero i Plitvice, uz individualizirani pristup i profesionalno osoblje koje vam stoji na usluzi kako bi se prilagodilo svim vašim zahtjevima i potrebama.
3Broj zvjezdica
5Broj dvorana
220Kapacitet najveće dvorane
224Broj smještajnih jedinica
Hotel Jezero

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Smješten svega nekoliko minuta hoda od Ulaza 2 u Nacionalni park, Hotel Jezero je jedan od vodećih kongresnih hotela na području Like, s 205 soba, 19 apartmana, kongresnom dvoranom do 220 sjedećih mjesta, 4 dvorane za sastanke s vrhunskom audiovizualnom opremom raspoloživom na zahtjev i besplatnim internetom. Ugodan predah od poslovnih sastanaka osigurat ćemo vam našom gastronomskom ponudom u a la carte i hotelskom restoranu s terasom, lobby barom te wellness sadržajima od kojih se izdvajaju hidromasažni bazen, finska sauna te salon za masažu i njegu tijela.

Zbog zavidnih smještajnih kapaciteta i bogate ponude sadržaja, Hotel Jezero bit će odličan odabir za održavanje poslovnih skupova, banketa i večera. Kongresni centar uključuje kongresnu dvoranu i četiri dvorane za sastanke, ukupne površine 571 četvorni metar. Uz ukupni kapacitet od 340 sjedećih mjesta u kino postavu, vrhunsku audiovizualnu opremu te educirano i ljubazno tehničko osoblje, Hotel Jezero se prometnuo u jedan od vodećih kongresnih hotela na području Like.

Pogled na opuštajuće zelenilo pruža se i iz hotelskog restorana. Ugodna atmosfera lobby bara i vanjske terase s pogledom na jezera osvaja u jednakoj mjeri kao i široka ponuda pića i slastica. Bogata gastronomska ponuda restorana protkana je specijalitetima pažljivo pripremljenima od namirnica proizvedenih na području Like i zaštićenih oznakom Lika Quality, koja će se dojmiti iskusnih gurmana i gastro entuzijasta.

U okviru hotelskog sportskog kompleksa nalaze se: šesterostazna kuglana, tenis zid i dva stola za stolni tenis.

Za goste se mogu organizirati obilasci parka u pratnji vodiča na nekoliko svjetskih jezika, u koje su, ovisno o odabranom programu (obilazak područja i Gornjih i Donjih jezera  ili samo Gornjih ili Donjih jezera), uključene i vožnja elektro brodom na jezeru Kozjak i vožnja panoramskim vlakom. Tu je i obilazak poučnih staza šumskih ekosustava Plitvica i Čorkova uvala te obilazak planinarske staze Medvjeđak. Gosti se samostalno mogu baviti i drugim aktivnostima poput veslanja drvenim čamcima na jezeru Kozjak.

Na relativno malim udaljenostima od područja Nacionalnog parka Plitvička jezera nalaze se brojne atraktivnosti, poput Memorijalnog centra Nikola Tesla u Smiljanu, utočišta medvjeda u Kuterevu, naselja mlinica na rijeci Gackoj, naselja mlinica u Rastokama kod Slunja, Baraćevih špilja u Rakovici i drugih, koje hotel Jezero čine odličnom bazom za duži boravak uz jednodnevne izlete u okolicu.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Kongresna dvorana

Najveći kapacitet: 220. Površina: 273m²
22063-4040-

Flora

Najveći kapacitet: 80. Površina: 194m²
8030-3840-

Sedra

Najveći kapacitet: 40. Površina: 60m²
4022-1514-

Degenija

Najveći kapacitet: 8. Površina: 22m²
----8-

Runolist

Najveći kapacitet: 8. Površina: 22m²
----8-

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Naglavni mikrofon
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
139Zračna luka(km)
500Autobusni kolodvor(m)
70Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Nacionalni park Plitvička jezera, Josipa Jovića 1953231 Plitvička jezera, Hrvatska
tel: 053 751 015faks: 053 751 600
mail: web: www.np-plitvicka-jezera.hr
Odjel prodajeReferent kongresne prodaje
tel: 053 751 831faks: 053 751 013
mail:
Hotel Jezero

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati