×

Hotel Porto

Zadar

Hotel Porto se nalazi na samom ulazu u grad, izgrađen je 2005., a obnovljen i dograđen 2008. godine. Hotel ima tri zvjezdice, 103 sobe, veliki besplatni parking, buffet doručak i večeru te vrlo povoljne cijene. Internet u sobama je također bez naknade.
3Broj zvjezdica
1Broj dvorana
30Kapacitet najveće dvorane
103Broj smještajnih jedinica
Hotel Porto

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Naša je filozofija jednostavnost i pristupačnost. Kako je riječ o poslovno-tranzitnom objektu ne naplaćujemo ni 'minimum stay'. Poslovni ljudi smješteni u hotelu Porto imaju dobru povezanost s glavnim prometnicama, blizinu centra, a opet izloranost od gužvi i gradske vreve. Tu je, naravno, i sav potreban komfor (klima, centralno grijanje i hlađenje, internet, satelitska TV) i to po najboljoj cijeni u gradu.

Smještaj
Hotel Porto nudi jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe te apartmane koji čine ukupno 103 smještajne jedinice opremljene centralnim grijanjem i hlađenjem, satelitskom televizijom i telefonom za interne i vanjske pozive.U dijelu soba gostima su stavljeni na raspolaganje priljučci na superbrzi Internet i mini barovi.

Pored punog i polupansiona, za doručak nudimo švedski stol, a za večeru toplo - hladni buffet u skopu kojeg gosti također biraju jelo i priloge koji su im najviše po ukusu.

Sve su naše sobe i prostorije potpuno novo i komforno opremljene. Uz ostale zaposlenike, posjetiteljima su 24 sata dnevno na raspolaganju djelatnici hotelske recepcije koji se služe engleskim, njemačkim, talijanskim, španjolskim i francuskim jezikom. Pohvale udobnosti i pristupačnosti osoblja i cijena, prednosti su na kojima hotel Porto gradi ime i ugled pred gostima i partnerima.

Stručni skupovi
U prizemlju hotelske zgrade, u neposrednoj blizini recepcije nalazi se prostor pogodan za održavanje manjih seminara, prezentacija ili stručnih skupova. U prostoriji kapaciteta 30-ak osoba, na raspolaganju su Vam priključci za superbrzi Internet i dvije odvojene telefonske linije.

Prilikom organizacije stručnih radionica za sudionike koji istovremeno borave u hotelu nudimo i posebne pogodnosti u cijenama. Isto tako, žele li naši gosti da prezentacije ili poslovni sastanci uključuju i hranu (ručak, večeru ili jela «s nogu»), na raspolaganju im je izbor menua izvan naše uobičajene ponude koje pripremaju vrsni kuhari Hotela «Porto», a mogu biti servirani ili u restoranu ili izravno u poslovnim prostorijama.

 

 

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana za sastanke

Najveći kapacitet: 30. Površina: 27m²
------

Oprema

  • Flipchart
  • Wi-Fi internet
  • TV
  • DVD/Blu-Ray player
  • Fotokopirka
  • Skener
  • Faks

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

5Centar grada(km)
8Zračna luka(km)
2Autobusni kolodvor(km)
2Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Nikole Jurišića 223 000 Zadar, Hrvatska
tel: 023 292 300faks: 023 292 333
mail: web: www.hotel-porto.hr
Vlasta Župan MagašićVoditeljica hotelatel: 023 292 336faks: 023 292 333mail:
Anita VojvodićSuradnik u prodajitel: 023 292 337faks: 023 292 333mail:
Hotel Porto

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati