×

Hotel Rotondo

Seget Donji

Hotel Rotondo smješten je u Segetu Donjem samo 6 km od zračne luke, u potpunom novom objektu modernog interijera i bogatog sadržaja koji odgovaraju standardu hotela sa četiri zvjezdice.
4Broj zvjezdica
2Broj dvorana
80Kapacitet najveće dvorane
30Broj smještajnih jedinica
Hotel Rotondo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

O hotelu
Uz kristalnu jadransku obalu u zaštiti kule plemenitog Jakova Rotonda, u povijesti isprepletenom Segetskom polju sa brojnim nalazištima baštine naše kulture, sa 2700 sati sunca godišnje smjestilo se osunčano zdanje novog hotela Rotondo. Hotel Rotondo smješten je u Segetu Donjem samo 6 km od zračne luke, u potpunom novom objektu modernog interijera i bogatog sadržaja koji odgovaraju standardu hotela sa četiri zvjezdice.

Hotel Rotondo raspolaže sa ukupno 30 komfornih "inteligentnih" soba, liftom i osiguranim parkingom.U sastavu hotela je restoran, caffe bar ,wellness, internet kutak te sala pogodna za sastanke i seminare.

Smještaj
Hotel Rotondo nudi 24 dvokrevetnih soba, dva apartmana te 4 family room-a (obiteljske sobe). Ponuđene sobe su klimatizirane, sa sustavom inteligentnih soba, opremljene sat TV-om, bogatim minibarom, sefom, kupaonicom, sušilom za kosu, sos dojavom, vatrodojavom, direktnim telefonom, te sa besplatnim pristupom brzom internetu.

Sobe hotela su prostrane i funkcionalne, idealne za odmor poslije napornog radnog dana. Gostima hotela je dostupna usluga posluge u sobu te usluge pranja i peglanja rublja. Hotel je u potpunosti prilagođen i starijim i nepokretnim osobama.

Restoran
Restoran hotela "Rotondo" moderno je uređen i klimatiziran, Gastronomska ponuda restorana hotela "Rotondo" kroz HACCP sustav nudi raznoliku kulinarsku lepezu jela, kako tradicionalne domaće, tako i međunarodne kuhinje. Pored dalmatinskih specijaliteta nudimo Vam širok izbor tradicionalnih jela, te veliki izbor juha, salata, slastica i kolača. Vrhunski kuhari pobrinut će se da jela budu pripravljena po Vašem ukusu. Uz ukusno pripravljena jela nudimo bogat izbor sortnih vina, aperitiva i osvježavajućih pića

Wellness
Na raspolaganju gostima hotela je također paleta wellness sadržaja sa masažnim tretmanima, fitness, finska sauna, parna kupelj, bazen te whirlpool koji gostima sa istančanim ukusom daje ključ relaksacije i regeneracije. U ponudi hotela također imamo i masaže (sportska, medicinska i estetska) finsku saunu i parnu kupelj po pristupačnim cijenama.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Rotondo

Najveći kapacitet: 80. Površina: 60m²
------

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • DVD/Blu-Ray player
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

1Centar grada(km)
6Zračna luka(km)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Ulica hrvatskih žrtava 5321218 Seget Donji, Hrvatska
tel: 021 880 500faks: 021 880 491
mail: web: www.hotelrotondo.com
Slaven Šantićvoditelj recepcije
tel: 021 880 500faks: 021 880 491
mail:
Hotel Rotondo

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati