×

Hotel Split

Podstrana

Hotel Split je smješten na prekrasnoj šljunčanoj plaži u Podstrani, nedaleko Splita. Svojom ugodnom kongresnom dvoranom, impresivnom arhitekturom, certifikatom energetskog razreda A, prometnim položajem i nadahnjujućim pogledom na more, hotel Split može postati savršeno mjesto za poslovne sastanke.
4Broj zvjezdica
2Broj dvorana
80Kapacitet najveće dvorane
40Broj smještajnih jedinica
Hotel Split

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Na samom izlazu iz Splita, u mjestu Podstrana, Hotel Split je sa zapadne strane obdaren plažom i morskim plavetnilom s pogledom na srednjodalmatinske otoke i Marjan. Na istoku se proteže do glavne prometnice na kojoj vas u svakom vašem prolasku pozdravlja. Do većine turističkih sadržaja, može se prošetati šetnicom uz more, a sam centar grada Splita udaljen je 9 km.

Smještaj
Hotel Split raspolaže sa 30 Superior soba, 2 Standard sobe i 8 soba s terasom. Jedinstvenost hotela Split je u tome što svaka soba ima pogled na more. Osim prekrasnog pogleda, svaka soba ima sustav za elektroničko zaključavanje vrata, klimu s individualnim podešavanjem temperature, LCD TV / VOD (video on demand), gratis WLAN Internet, telefon, mini bar, sef (bez nadoplate), ormar, kupaonicu s odvojenim tušem i kadom, sušilo za kosu i radni stol.

Gastronomija
Restoran L'Aroma će za svaku prigodu, svaki broj uzvanika i godišnje doba, u skladu sa željama i očekivanjima, prirediti pravi gurmanski doživljaj - jedinstveni doživljaj sljubljivanja probranih autohtonih namirnica u modernom ambijentu s veličanstvenim pogledom na plavetnilo otoka, mora i nebeske kupole. Baš kao što se mediteranska kuhinja smatra najzdravijom, tako je i L'Aroma restoran najvažniji dio hotela Split.

Kongresna ponuda
Dvorana Zlatna vrata veličine je 105 m2, kapaciteta do 80 sudionika. Mogući su razni postavi dvorane, na upit i zahtjev klijenta. Za potrebe rada u manjim grupama, moguće ju je podijeliti, kao i koristiti dodatni susjedni prostor površine 25 m2. U dvoranu se ulazi kroz hotel uz mogućnost ulaza/izlaza s parkirališta preko vrta hotela.

Kako bi rad bio što ugodniji, razne pauze i coffee breakovi se mogu organizirati u radnom prostoru ispred dvorane, u Đardinu na otvorenom (zaklonjeno od sunca i manje kiše), u restoranu, na terasi lobbya, na krovnoj terasi s pogledom na srednjodalmatinske otoke i pučinu, te na hotelskoj plaži za ležerniji ugođaj.

U neposrednoj blizini moguće je organizirati sportske aktivnosti kao i niz sportsko-rekreativnih i zabavnih aktivnosti na plaži ispred hotela.

Hotel ima vlastito parkiralište pa je moguće osigurati mjesta za automobile svih sudionika.

Položaj hotela između glavne prometnice i mora, omogućava izuzetno lako snalaženje i brendiranje hotela u skladu s potrebama poslovnog događanja – kako bi se privukla pozornost na željeni brend u prostoru destinacije.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Zlatna vrata

Najveći kapacitet: 80. Površina: 105m²
808025366080

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • Fotokopirka
 • Faks
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Foto usluge
 • Parking

Udaljenosti

9Centar grada(km)
24Zračna luka(km)
9Autobusni kolodvor(km)
9Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Strožanačka 2021312 Podstrana, Hrvatska
tel: 021 420 420faks: 021 420 421
mail: web: www.hotelsplit.com
Mladen TomićDirektor
tel: 021 420 424faks: 021 420 421
mail:
Hotel Split

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati