×

Hotel Vrata Krke

Lozovac

Hotel se nalazi na glavnom ulazu u NP Krka. Smješten je daleko od gužve u predivnoj prirodi. Uređen je u autohtonom dalmatinskom stilu.
3Broj zvjezdica
4Broj dvorana
60Kapacitet najveće dvorane
46Broj smještajnih jedinica
Hotel Vrata Krke

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Ukratko
Hotel nudi 46 moderno uređenih soba, od toga 4 apartmana. Sobe sadrže SAT TV, LCD televizore, ventilatore, tuš kabine (apartmani kade). U hotelu se nalazi i restoran sa dvoranom koja prima 360 ljudi. Restoran nudi raznovrstan izbor dalmatinskih delicija. Tu su također i dvije kogresne dvorane. Hotel je okružen predivnom prirodom NP Krka.

Smještaj
Kada poželite pobjeći od svakodnevnice, ili jednostavno obogatiti svoj život novim iskustvima, dozvolite nam da upravo hotel Vrata Krke bude Vaš domaćin. Potreban komfor naći ćete u novoizgrađenim i moderno opremljenim sobama. Pobrinuti ćemo se i za gastronomski užitak, te razmaziti Vaše nepce probranim domaćim specijalitetima.

Najznatiželjniji će poznavanje dalmatinske kuhinje moći produbiti u našem à la carte restoranu. Osmislit ćemo za Vas i slobodno vrijeme te Vam ponuditi na izbor sportske aktivnosti ili šetnje u prirodi s animatorom.

Onima koji ipak žure, nudimo kratki predah u našem caffe baru, pizzeriji ili restoranu brze prehrane. Da bi ugodne trenutke na vratima Krke zauvijek pamtili, odaberite neki od originalnih suvenira iz naše suvenirnice.

Restoran
Naš restoran sa ukupno 350 sjedećih mjesta prava je oaza za okrjepu; ljubazno i stručno osoblje upotpuniti će doživljaj Dalmacije iznoseći na Vašu trpezu pomno birana jela spravljana po starim domaćim recepturama.  Da se i sami uvjerite u našu brigu za Vaše zdravlje, dio namirnica kuhar će pripremati direktno pred Vama, te Vam dozvoliti da za svoj obrok izaberete jelo koje Vam osobno najbolje prija.

Ukoliko imate posebnih želja, pogledajte kartu našeg à la carte restorana i zasigurno ćete pronaći jelo kojemu nećete moći odoljeti! Pomoć u odabiru najboljeg aperitiva ili snack-a za popodnevno opuštanje potražite kod naših barmena. Hotelski je bar ne samo mjesto okupljanja, nego i iznenađenja.

Vjenčanja
Taj jedan dan u životu...Poseban, jedinstven, dugo iščekivan. Dan vašeg vjenčanja! Tražite li ugodan ambijent koji se u trenu može prilagoditi Vašim potrebama i željama, probrane specijalitete i vrhunsku uslugu, poklonite nam povjerenje i dozvolite nam da i tim Vrata Krke pridonese Vašoj sreći i za Vas organizira vjenčanje iz snova!

 

 

 

 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana A

Najveći kapacitet: 60. Površina: 50m²
------

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Flipchart
  • TV
  • DVD/Blu-Ray player
  • Fotokopirka
  • Printer
  • Faks

Usluge

  • Dekoriranje
  • Parking

Udaljenosti

15Centar grada(km)
70Zračna luka(km)
15Autobusni kolodvor(km)
15Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Lozovac b.b.22 221 Lozovac, Hrvatska
tel: 022 778 091faks: 022 778 092
mail: web: www.vrata-krke.hr
Prodaja
tel: 022 778 091faks: 022 778 092
mail:
Hotel Vrata Krke

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati