×

Hotel Waldinger

Osijek

Savršeni spoj stoljetne secesijske zgrade i najsuvremenije tehnološke opremljenosti ono je što čini posebnim Hotel Waldinger, smješten u Županijskoj ulici, 100 metara od osječkog Trga Ante Starčevića.
4Broj zvjezdica
2Broj dvorana
100Kapacitet najveće dvorane
23Broj smještajnih jedinica
Hotel Waldinger

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Interijer hotela bogato je ukrašen detaljima kao što su vitraji, lusteri od murano stakla i swarovski kristala,  kovane ograde, originalne umjetničke slike. Svoje slobodno vrijeme, gosti hotela mogu iskoristiti u fitness dvorani i sauni, te kavani Waldinger. U sklopu hotela se nalazi i polivalentna dvorana, Restoran Club Waldinger te nacionalni restoran „Gradski podrum“.

Hotel Waldinger**** dobio je ime po osječkom slikaru Adolfu Ignji Waldingeru (19.st.). Nalazi se u secesijskoj kući Baumgartner iz 1904., spomeniku kulture. Hotel se nalazi u samome središtu grada, u Županijskoj ulici br. 8, udaljen samo nekoliko metara od glavnog osječkog trga Ante Starčevića i znamenite glavne crkve Svetog Petra i Pavla. Hotel ima 16 smještajnih jedinica. Pored Hotela nalazi se i Pansion Waldinger*** koji ima 6 komfornih soba i 1 apartman, a namijenjen je poslovnim ljudima. Posjedujemo vlastiti parkirni prostor. Nakon napornoga radnoga dana opustiti se možete u hotelskoj dvorani za fitness ili sauni.

Kongresna dvorana
Polivalentna Dvorana Waldinger sa svojih 100 sjedećih mjesta oplemeniti će svaku Vašu svečanost. Dvorana se može fleksibilno prestrukturirati glede broja i rasporeda sjedećih mjesta kao i prilagoditi prema željama za koktele, domjenke, rođendane, svadbe, kulturna događanja, konferencije, seminare i prezentacije.

Kavana Waldinger
U prizemlju zgrade sastavni dio Hotela je i Kavana Waldinger, kultno gradsko mjesto za druženje i uživanje uz ispijanje kave ili pića iz bogatog asortimana, te kušanja raznih slastica pravljenih po bečkoj recepturi iz vlastite proizdvodnje. Svaki mjesec gosti mogu promatrati slike poznatih hrvatskih akademskih slikara, a umjetnički postav izložbe mijenja se svaki mjesec.
 
Restoran Club Waldinger
Restoran Club Waldinger se nalazi u sklopu Hotela Waldinger i svojom inovativnošću, kreativnošću i originalnošću, nudi bogatstvo gastronomskih užitaka poznavateljima vrhunske kuhinje i onima koji uživaju u novim okusima i mirisima. Interijer je oplemenjen profinjenom elegancijom. Unutrašnjost na prvi pogled osvaja svojom toplinom i jednostavnošću, tek će u kutu oka iskusna promatrača zapeti dubina i slojevitost svakog brižno biranog detalja. Ovako uređen interijer restorana zauzima već pet godina zaredom sami vrh na ljestvici 100 vodećih restorana Hrvatske prema Klubu Gastronaut.

Restoran ima do 50 sjedećih mjesta raspoređenih tako da popune prostor u cjelini ne zadirući pritom u intimni prostor susjednog stola. Osoblje svojom nenametljivom nazočnošću stoji na raspolaganju da udovolji svakoj želji i onog najzahtjevnijeg gosta. Posebnost Restoran Cluba Waldinger je bogata ponuda 250 odabranih vrsta vrhunskih i kvalitetnih vina, šampanjaca i pjenušaca.

Nacionalni restoran „Gradski podrum“
Druga gastronomska ponuda koju Vam želimo predstaviti je Nacionalni restoran „Gradski podrum“ gdje se spajaju svi okusi slavonske kulinarske baštine i gdje Vaša srca mogu zaplesati uz tamburašku glazbu tijekom večernjih sati... Prisjetite se kako su jeli naši stari i uživajte u domaćim specijalitetima - od juha, čorbi, domaćih narezaka, pečenja do barenih jela.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Dvorana Waldinger

Najveći kapacitet: 100. Površina: 150m²
10050504085120

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • Fotokopirka
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
15Zračna luka(km)
1Autobusni kolodvor(km)
1Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Županijska 831000 Osijek, Hrvatska
tel: 031 250 450faks: 031 250 453
mail: web: www.waldinger.hr
Anita Žagar Brodar, Berislav MlinarevićOdjel marketinga i prodaje
tel: 031 250 450mob: 099 2250 450faks: 031 250 453
mail:
Hotel Waldinger

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati