×

Istarske toplice

Livade

Istarske toplice smještene su izvan gradskih naselja u netaknutoj prirodi gdje zelenilo, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za seminare, radionice, team buildinge, sport i aktivni odmor, a opet u blizini ljetnih odmarališta, znamenitosti, festivala i događanja.
3Broj zvjezdica
2Broj dvorana
150Kapacitet najveće dvorane
270Broj smještajnih jedinica
Istarske toplice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Istarske toplice nalaze  se u sjeverozapadnom dijelu poluotoka Istre u blizini srednjovjekovnog gradića Motovuna, udaljene 40 km od granice sa Italijom i 10 km od granice sa Slovenijom, a područje oko Istarskih toplica  posebno je poznato po bijelim i crnim tartufima. Smještene su izvan gradskih naselja u netaknutoj prirodi gdje zelenilo, mir i tišina stvaraju poseban ugođaj za seminare, radionice, team buildinge, sport i aktivni odmor, a opet u blizini ljetnih odmarališta, znamenitosti, festivala i događanja.

Prirodna ljekovitost vode obogaćene s četrnaest različitih minerala od kojih najviše sumpora izdvaja Istarske toplice od ostalih termalnih izvora i svrstava ih na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti.

Smještaj 
Istarske Toplice raspolažu sa ukupno 270 soba. 

SV. STJEPAN 4****
Smještaj  'Sveti Stjepan' -  28 moderno opremljenim sobama (twin sobe). Sve sobe su opremljene satelitskom televizijom, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim internetom te moderno opremljenom kupaonicom sa sušilom za kosu.

MIRNA 3***
Smještaj 'Mirna' - 242 sobe (jednokrevetne, dvokrevente sa mogućnošću odvajanja ležaja) koje su opremljene satelitskom televizijom, telefonom, centralnim grijanjem/hlađenjem, sve s kupaonom.

Ostali sadržaji
Gostima su na raspolaganju raznovrsni sadržaji: restoran, dva caffe bara, frizerski salon, knjižnica, bežični internet u prostoru lobbya i kavane, parking, kapelica, zatvoreni i otvoreni bazen s termalnom ljekovitom vodom te prostorom za terapiju (fango, aromaterapije i masaže, elektroterapija, inhalacije, kupke u kadama, dvorana za grupne i individualne vježbe), usluge wellness centra i centra ljepote, usluge poliklinike Sv. Stjepan.

Istarske toplice raspolažu uvjetima za održavanje seminara i drugih grupnih susreta u dvije različite dvorane - za grupe od 50 do 150 osoba.

Osim navedenog Istarske toplice imaju bogatu sportsko rekreacijsku ponudu, staze za bicikliste i pješačenje, bogati izbor agroturizma u susjedstvu, vinske ceste, ceste maslinovog ulja, mogućnost izleta u obližnje istarske srednjovjekovne gradiće, te turistička središta na moru.

Zdravlje, wellness, ljepota
Prirodni ljekoviti činitelji, sumporna-termomineralna voda i ljekovito blato-peloid, kao biseri Istarskih Toplica povoljno djeluju na očuvanje i unapređenje  Vašeg zdravlja, poboljšanje kakvoće života te sprečavanje, liječenje i rehabilitaciju različitih bolesti.
Liječenje se bazira prvenstveno na prirodnim ljekovitim činiteljima primjenom ljekovite mineralne vode  i ljekovitog blata-peloida koji se priprema po recepturi staroj preko 100 godina. Dugogodišnje iskustvo medicinskog osoblja kojeg čine specijalisti fizijatri, viši fizioterapeuti  i fizioterapeuti, medicinske sestre i ostali zdravstveni djelatnici bilježe izuzetne rezultate u terapijskom dijelu liječenje i oporavka gostiju Istarskih toplica.

Suvremeno opremljeni wellness centar gostima nudi lepezu wellness usluga. Možete odabrati masažu snova iz mnoštva različitih masaža, opustiti se u svijetu sauna i prostoru za opuštanje, zaplivati u 25 metarskom unutrašnjem bazenu ili vježbati u fitness studiu. Za male goste postoji dječji bazen.

Otkrijte nezaboravni spa doživljaj u beauty salonu kroz brojne tretmane, doživite mirise aromatičnih bilja, mirisa lavande i meda. Uljepšajte ruke i stopala, a svojoj koži lica i tijela vratite izgubljeni sjaj i ljepotu. Liječenje kože i lica obavlja se u suradnji sa specijalistom dermatologom a također je moguća  i suradnja sa estetskim kirurgom.

Moderna Poliklinika Sv. Stjepan raspolaže specijalističkim ordinacijama, operacijskom salom, stomatološkom ordinacijom s najmodernijom opremom. Poliklinika nudi slijedeće medicinske usluge: otorinolaringologija, estetska medicina (kemijski peeling, botox, filer, laser), plastična kirurgija,  stomatologija, ginekologija, dermatovenerologija, interna medicina. U poliklinici je spojena ljekovitost termalne vode i moderne dijagnostike te usluge specijalističkih medicinskih djelatnosti.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Mirna

Najveći kapacitet: 50.
50202530--

Mirna 2

Najveći kapacitet: 150.
150704070--

Oprema

  • Video projektor
  • Platno/pano
  • Flipchart
  • Laptop
  • Fotokopirka
  • Printer
  • Ozvučenje
  • Mikrofon

Usluge

  • Dekoriranje
  • Parking

Udaljenosti

10Centar grada(km)
60Zračna luka(km)
10Autobusni kolodvor(km)
15Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Sv. Stjepana 6052427 Livade, Hrvatska
tel: 052 603 000faks: 052 603 403
mail: web: www.istarske-toplice.hr
Prodaja
tel: 052 603 410tel: 052 603 411faks: 052 603 403
mail:
Istarske toplice

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati