×

Kaštil Slanica

Omiš

1Broj dvorana
150Kapacitet najmanje dvorane
150Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

U prelijepom kanjonu naše kraške ljepotice Cetine, samo 4km od njenog utoka u more kraj Omiša, smješten je restoran KAŠTIL SLANICA. U iskonu ljepote, u spokoju prirode, sagrađen je KAŠTIL SLANICA na srednjostoljetnim ruševinama trgovišta.

Danas se restoran KAŠTIL SLANICA, kao dio višestoljetne povijesti samog kanjona ističe iznimnim ambijentom te svoju gastronomsku ponudu veže uz okruženje i prošlost.
Poput čuvenih omiških gusara uživajte u jelima iz Cetine (žabe, riječni rakovi, jegulje i pastrve), mora (morskih specijaliteti) te tradicionalnih jela ovog kraja kao što su kruh i meso ispod cripnje (peke), puževi te domaće fritule.

Tijekom XII, XIII i XIV stoljeća u vrijeme vladavine Omišom knezova Kačića, SLANICA bijaše sigurno utočište čuvenih omiških gusara. Nakon XIV stoljeća, pojavom jake turske sile u omiškom i poljičkom susjedstvu, u SLANICI se sagradi trgovište - postaja za trgovinu prvenstveno solju Omišana i Turaka, pa otuda i ime SLANICA.

S ponosom možemo reći kako se naš restoran 'Kaštil Slanica' na toj prestižnoj listi našao više puta i to 2000., 2002., 2004., 2006., 2007. i 2008. godine.

Svečane večere i banketi
Zahvaljujući svojoj lokaciji u kanjonu rijeke Cetine, restoran 'Kaštil Slanica' prekrasno je mjesto za održavanje raznih večera i banketa do 200 ljudi.

Nudimo slijedeće programe:
- folklorne večeri
- nastup klape Puntari
- glazba uživo
- gusarske večeri

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 150.
----150-

Terasa

Najveći kapacitet: 80.
----80-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Kanjon Cetine21310 Omiš, Hrvatska
tel: 021 861 783faks: 021 862 238
mail: web: www.radmanove-mlinice.hr
Damir Rogošićvlasnik
mail:

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati