×

Restaurant Badi

Umag

Restoran Badi postoji preko dva desetljeća i pročuo se po kvalitetnoj usluzi i ponudi, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Tradicionalno su mu najvjerniji gosti iz Italije.
1Broj dvorana
80Kapacitet najmanje dvorane
80Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Pokloniti nezaboravne trenutke vašim poslovnim partnerima, prijateljima i rodbini je zadovoljstvo koje se pamti. Naš restaurant "Badi" organizira razne svečane prigode kao što je nedjeljni obiteljski ručak, poslovni ručak, rođendan za djecu i odrasle, krštenje, vjenčanje, obljetnice i ostala slavlja. Kao posebnost izdvajamo organiziranje svatova i primanje organiziranih grupa do 80 ljudi. U sklopu objekta raspolažemo sa sobama.

Osnovna ponuda su morski specijaliteti, ribe i riblja jela, školjke, jastozi, škampi... Pored toga, nudi se više vrsta mesnih jela te jela sa tartufima, razne slastice. Specijaliteti kuće su riba u kruhu, riba u pećnici, riba u soli, tagliatelle "Badi" (škampi - tartufi) i Piato "Badi" (jastog, škampi, morski plodovi u umaku s tagliatellama). Ugodna atmosfera i ljubazno osoblje dodatna su odlika restorana. Zadovoljstvo gosta je uvijek na prvom mjestu. Restoran raspolaže sa prostranom terasom.

Restoran Badi nalazi se u slikovitom primorskom mjestu Lovrečica uz cestu Umag - Novigrad. Vlastiti parking omogućuje ugodniji dolazak. More i plaža udaljeni su od restorana samo 80 metara.

"Na zidovima pored umjetničkih slika, mogu se pogledati diplome i priznanja, ali naš najveći uspijeh je svaki zadovoljan gost." poručuju domaćini.

U vodećih je 100 restorana ušao 1996., 2004. i 2006. godine.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 80.
----80-

Terasa

Najveći kapacitet: 90.
----90-

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Lovrečica – San Lorenzo52470 Umag, Hrvatska
tel: 052 756 293faks: 052 742 458
mail: web: www.restaurant-badi.com
Nado Badurina voditelj

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati