×

Restaurant-pizzeria Velo misto

Split

Restaurant - pizzeria "Velo Misto" smještena je u novoizgrađenom objektu, u poznatoj splitskoj lučici Zenta.
1Broj dvorana
120Kapacitet najmanje dvorane
120Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Restaurant - pizzeria "Velo Misto" smještena je u novoizgrađenom objektu, u poznatoj splitskoj lučici Zenta. Smještena je na prvom katu i proteže se gotovo cijelom etažom. Objektom dominira prostrana, ukusno uređena terasa sa 60-ak sjedećih mjesta. Unutrašnjost restauranta je uređena u "yachting" stilu, koristeći moderan, ali solidan namještaj od punog drva, ravnih površina, a zaobljenih bridova. Namještaj je toniran u stilu otmjenog brodskog interijera, te na taj način odaje dašak luksuza. Centralno mjesto u restaurantu "Velo misto" zauzima veliki akvarij sa morskim ribama.

Gastronomska ponuda
Gastronomska ponuda restauranta «Velo misto» zadovoljiti će svačiji ukus: za one koji su skloniji jednostavnijoj i brzoj prehrani, u ponudi se nalazi veliki broj različitih pizza, sa nebrojenim kombinacijama sastojaka, uz mogućnost kreiranja pizze po vlastitoj želji. Ljubazno osoblje, dopustiti će vam odabir sastojaka po vlastitom ukusu. Gotovo je suvišno napomenuti, pizze se peku u krušnoj peći. Odabir veličine i oblika vaše pizze, također će prepustiti vašem ukusu i potrebama.

Za one profinjenije, na jelovniku se nalaze brojna jela od raznih vrsta mesa, kao i morski specijaliteti. Ponuda mesnih i ribljih jela, svakako odudara od stereotipa, jela su ukusno i maštovito odabrana, a pripreme i posluge se ne bi posramili ni daleko razvikaniji lokali. Na jelovniku se također nalaze i laganija jela, tjestenine, razne salate, kao i širok izbor za vegeterijance. Nakon ukusnog obroka, svoje nepce možete obradovati nekom od ponuđenih slastica.

Ponuda pića
Ponuda pića je standardna, ali ipak plijeni pažnju profinjenim izborom vina. Krauthaker, Kozlović, Ađić, Plenković, Lipanović, Martinović, samo su neki od pažljivo odabranih vinara, kako iz primorja, tako i iz kontinentalnih krajeva. Tako skladna ponuda probranih jela i vrhunskih vina, u nadasve ugodnom ambijentu, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uvjereni smo da će vaš posjet restaurantu «Velo misto» proteći u ugodnoj atmosferi, te da će ponovni dolazak biti sam po sebi razumljiv čin.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran, interijer

Najveći kapacitet: 120.
----120-

Terasa

Najveći kapacitet: 60.
----60-

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Šetalište kalafata bb21000 Split, Hrvatska
tel: 021 388 777faks: 021 388 777
mail: web: www.velomisto.hr

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati