×

Restoran Dva baladura

Kanfanar

Mirna i obiteljska atmosfera, s ljubavlju uređeni apartmani, mini wellness centar te restoran biti će hrana za sva Vaša osjetila.
1Broj dvorana
40Kapacitet najmanje dvorane
40Kapacitet najveće dvorane
-Površina najveće dvorane

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Pilkovići, malo selo, oaza mira i zelenila udaljeno je svega 12 km od turističkog Grada Rovinja. U selu smo 2005.godine podigli predivan obiteljski pansion «DVA BALADURA».

Na stanciji dominira vrtni bazen okružen zelenilom i cvijećem. Za ljubitelje golfa i za one koji će to postati u izgradnji je golf driving center, te škola golfa uz stručnu pomoć trenera.

Da bi ste se rado sjećali Vašeg provedenog odmora, nudimo Vam pomno odabrane izlete po Vašoj želji, primjerice izlet M/Y morskom rutom zapadne Istre.

U našem restoranu uživati ćete u raznovrsnim jelima spravljenih na tipičan način ovoga kraja, te uz odabrana domaća vina nazdraviti lijepo odabranom odmoru.

Svi naši apartmani i sobe klimatizirani su i pogodni za turizam preko cijele godine. Brižno
odabran stilski namještaj i prozračnost prostorija zadovoljiti će sve potrebe današnjeg gosta. Ovdje pogledajte cjenik smještaja.

Za toplih i žednih ljetnih dana veliki bazen na stanciji točka je na «i» naše ponude.
Uz bazen tjekom cijeloga dana i večeri, poslužujemo Vas osvježavajučim pićima, koktelima i sitnim delicijama.

Za trenutke opuštanja stoji Vam na raspolaganju naš mini wellness. Solarij, finska i turska sauna, hidro i aromatična masaža opustiti će sva Vaša osjetila i pružiti Vam željeno zadovoljstvo. Opustiti se možete i šetnjom na našoj «Zelenoj» pješačkoj stazi uz zvukove prirode, pjev ptica i miris ljekovitih trava i šume.

Radno vrijeme:
od 12 do 23 sata, ponedjeljkom zatvoreno

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Restoran - interijer

Najveći kapacitet: 40.
----40-

Terasa

Najveći kapacitet: 50.
----50-

Usluge

  • Catering
  • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
-Zračna luka(m)
-Autobusni kolodvor(m)
-Željeznički kolodvor(m)

Kontakti

Pilkovići 26/2752352 Kanfanar, Hrvatska
tel: 052 803 720tel: 091 2050 080
mail: web: www.dvabaladura.hr
Bertetić Marijan vlasnik

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati