×

Terme Sveti Martin

Sveti Martin na Muri

Terme Sveti Martin jedinstvena je destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.
4Broj zvjezdica
7Broj dvorana
450Kapacitet najveće dvorane
157Broj smještajnih jedinica
Terme Sveti Martin

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Hotel Terme Sveti Martin****Terme Sveti Martin nalaze se u očuvanom prirodnom okolišu gornjeg Međimurja, na poznatoj međimurskoj vinskoj cesti. Hotel je smješten između golf terena i Aquaparka MartiLandia, te bazena The Temple of Life.

Sobe151 moderna i luksuzno uređena soba (79 soba s odvojenim ležajem, 72 bračna ležaja) i 6 suite-a. Sve sobe sadrže: kupaonu, WC, klima uređaj za grijanje/hlađenje, telefon, sef, minibar, sušilo za kosu, ogrtač i papuče, besplatni Wi-Fi i TV s digitalnom videotekom. Sobe imaju pogled na golf teren i ljetne bazene s jedne, te hotelski bazen i wellness centar s druge strane. Suite-ovi su posebnog uređenja sa vlastitom saunom, masažnim krevetom, dnevnim boravkom, balkonom ili terasom.

PonudaProstrani hotelski lobby s recepcijom i piano barom, panoramski liftovi, buffet restoran, vrhunski à-la-carte restoran, udoban lounge bar, suvenirnica, Wellness centar, besplatno parkiralište, garaža, dječji vrtić i moderni kongresni centar za do 450 osoba. Neograničeno korištenje hotelskog kao i svih ostalih bazena u resortu, te dnevno korištenje fitness teretane.

Healthness i Wellness ponuda Opuštanje u Svijetu sauna, kao što su finska sauna, bio sauna, turska kupelj, Laconium rimska sauna, Kneipove kupke ili ledena špilja.  Uživanje u različitim tipovima masaža, kao što su tradicionalna tajlandska, energetska masaža ili masaža Sveti Martin s uljem od grožđanih koštica. 

Sport i rekreacija

Golf tereni otvoreni tokom cijele godine (golf teren s 9 rupa nalazi se odmah do hotela, a uključuje vježbalište - driving range, chipping i putting green - iz ekoloških razloga od umjetne trave i može se zagrijati radi igranja i po zimi), šetnice, biciklističke i trim staze, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, rukomet, košarka, nogomet, boćalište, aqua aerobic, noćno kupanje vikendom do 23 sata, fitness, yoga, pilates, a uz sve sportove moguć je i osobni trener. Večernja i noćna zabava u restoranima, noćnom klubu u hotelu, te udobnom pubu s dvije terase. 

GastronomijaVrhunski pansionski švedski stol za doručak, ručak i večeru u ukusno uređenom pansionskom restoranu Mira s međunarodnom kuhinjom i izvornim domaćim jelima. Vegetarijanska i dijetalna jela na zahtjev bez doplate. Pored toga se nalazi ekskluzivni a-la-carte restoran Le Batat s vrhunskim kulinarskim specijalitetima. Piano bar, lounge bar. Unutar resorta se nalaze još tri daljnja restorana, fast food i pizzeria kod ljetnih bazena, café bar i udoban pub sa dvije terase, razni dućani, te mini market.


APARTMANI Regina ****
Apartmani se nalaze na rubu Termi na blagim padinama kraj livada i šuma gornjeg Međimurja. Apartmansko naselje je okruženo netaknutom prirodom, no samo 300 m od svih sadržaja.

Apartmani 98 udobno namještenih apartmana s hotelskom uslugom (za 2 do 3 osobe ili 4 do 5 osoba), svi s kupaonom, WC-om, dnevnom i spavaćom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom, terasom ili balkonom. Nadalje svi apartmani sadrže klima uređaj za hlađenje/grijanje, satelitsku TV, besplatni internet, telefon, sušilo za kosu, te parkiralište, kao i dnevnu uslugu čišćenja i promjena ručnika i posteljine na zahtjev. Apartmani imaju pogled na kupališni kompleks bazena i vanjske sportske terene.

Ponuda Vrhunski buffet restoran, à la carte restoran Vučkovec sa mogućnošću organizacije live glazbe vikendom, mogućnost upotrebe wellness centra u Hotelu Terme Sveti Martin uz nadoplatu. Parkiralište direktno kraj samih apartmana. 

Wellness uslugeFinska i parna sauna, prostorije za masažu, whirlpool za parove, solarij, zona opuštanja s ležaljkama i osvježavajućim napitcima. Mogućnost upotrebe wellness centra u Hotelu Terme Sveti Martin uz nadoplatu.

Sport i rekreacijaGolf tereni otvoreni tokom cijele godine, šetnice i trim staza, biciklističke staze, tenis, stolni tenis, odbojka na pijesku, rukomet, košarka, nogomet, boćalište, aqua aerobic, noćno kupanje vikendom do 23 sata, fitness, yoga, pilates, a uz sve sportove moguć je i osobni trener. Večernja i noćna zabava u restoranima, noćnom klubu u hotelu, te udobnom pubu s dvije terase.

GastronomijaVrhunski pansionski švedski stol za doručak, ručak i večeru u ukusno uređenom pansionskom restoranu Vučkovec s  međunarodnom kuhinjom i izvornim domaćim jelima ili u pansionskom restoranu Mira (ovisno o raspoloživosti). Vegetarijanska i dijetalna jela na zahtjev bez doplate. Unutar resorta se nalaze još tri daljnja restorana, fast food i pizzeria kod ljetnih bazena, café bar i udoban pub sa dvije terase, razni dućani, te mini market. 

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Mura 1+2+3

Najveći kapacitet: 450. Površina: 336m²
4503106565180-

Mura 1+2

Najveći kapacitet: 250. Površina: 227m²
2601304848--

Mura 2+3

Najveći kapacitet: 290. Površina: 209m²
2901405252--

Mura 1

Najveći kapacitet: 120. Površina: 128m²
120604040--

Mura 2

Najveći kapacitet: 140. Površina: 99m²
140604444--

Mura 3

Najveći kapacitet: 150. Površina: 110m²
150704444--

W Lounge

Najveći kapacitet: 15. Površina: 23m²
15121212--

Drava

Najveći kapacitet: 10. Površina: 21m²
10101010--

Lounge

Najveći kapacitet: 40. Površina: 99m²
40202020--

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • Laptop
 • TV
 • Fotokopirka
 • Printer
 • Skener
 • Faks
 • Ozvučenje
 • Mikrofon
 • Mikrofon bežični
 • Naglavni mikrofon
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Foto usluge
 • Video usluge
 • Prevođenje
 • Parking

Udaljenosti

18Centar grada(km)
130Zračna luka(km)
18Autobusni kolodvor(km)
20Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Izvorska 3, Toplice Sveti Martin40313 Sveti Martin na Muri, Hrvatska
tel: 040 371 111faks: 040 315 926
mail: web: www.termesvetimartin.com
Tajana Hranić-MežnarićMICE prodaja
tel: 040 315 919faks: 040 315 926
mail:
Terme Sveti Martin

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati