×

Waterman Svpetrvs Resort

Supetar

Okružen prekrasnim Jadranskim morem, daleko od buke, Waterman Svpetrvs Resort jedinstveno je mjesto koje vam nudi vrhunsko iskustvo. Smješten u karizmatičnom mjestu Supetar na otoku Braču, Waterman Svpetrvs će vas natjerati da se uvijek iznova vraćate - bilo zbog pogleda koji oduzimaju dah, netaknute prirode ili senzacionalne hrane.
4Broj zvjezdica
4Broj dvorana
358Kapacitet najveće dvorane
644Broj smještajnih jedinica
Waterman Svpetrvs Resort

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Waterman Svpetrvs Resort svojim gostima nudi vanjske bazene, wellness i spa centar, fitness, kongresne dvorane i sale za sastanke, razne sportske terene, sportove na vodi, dnevnu i večernju animaciju za djecu i odrasle, dječja igrališta i mini - club za djecu.

Upoznajte Supetar

Supetar je pravi otočki gradić i najveće naselje na Braču, pravo je srce otoka smješteno na njegovom sjeveru. Izvrsno je polazište za istraživanje ovog prekrasnog, raznolikog i vrlo zanimljivog otoka. Supetar je ujedno administrativno, kulturno, gospodarsko i turističko središte, a trajektnom vezom odlično je povezan sa Splitom.

Supetar obiluje povijesnim naslijeđem, što ne čudi, jer njegova povijest seže u vremena rimskih careva. To potvrđuju ostaci iz 6. stoljeća: ranokršćanski mozaik pored Župne crkve i ville rustice na punti Sv. Nikole uz gradsku plažu Banj. Prošećite i do gradskog groblja i pogledajte mauzolej obitelji Petrinović, djelo Tome Rosandića, a iznad Supetra, s divnim pogledom na Brački kanal, posjetite jednu od 19 očuvanih ranoromaničkih crkvi na Braču, crkvicu sv. Luke. Također, ne propustite se upoznati sa zbirkom Ivana Rendića, koji se smatra ocem hrvatskog modernog kiparstva.

U Supetru ćete pronaći prekrasne i čiste plaže - Banj i Tri Mosta glavne su gradske plaže u Supetru. Acapulco je plaža koju ćete uočiti čim se iskrcate s trajekta u Supetru. Šljunčana je, a specifična je po lukobranu koji Acapulco dijeli na dva zaljeva i daje prepoznatljiv izgled plaži koji je danas nezaobilazan motiv gotovo svake razglednice iz Supetra.

Kongresna ponuda

Kongresni prostor Waterman Svpetrvs Resorta smješten je u jedinstvenom okruženju borovih šuma i maslina u neposrednoj blizini plaža i kristalno čistog mora, samo 10-ak minuta šetnje od središta Supetra.

Watermanova kongresna ponuda, koja nudi spoj poslovnog putovanja i odmora, obuhvaća nekoliko kongresnih dvorana ukupnog kapaciteta 500 sjedećih mjesta - 450 u glavnom kongresnom Waterman Forum centru te dodatnih stotinjak sjedećih mjesta u nekoliko manjih kongresnih dvorana.

Dvorane su klimatizirane i opremljene najsuvremenijom audio-vizualnom opremom koja omogućuje besprijekorno odvijanje i najzahtjevnijih poslovnih događanja. Oprema: LCD projektori, velika i manja projekcijska platna, laser pointer, ozvučenje, fiksni i bežični mikrofoni, audio i video zapis, govornica, fotokopiranje, high speed Wi-Fi internet.

Wellness centar

Sastoji se od jednog zatvorenog grijanog bazena sa slatkom vodom, saunom i parnom kupelji, fitness sale i prostora za opuštanje. U sklopu centra nude se i kozmetički tretmani lica i tijela te različite vrste masaža. U samom naselju Waterman Svpetrvs Resort nalazi se pet velikih otvorenih bazena, svaki sa terasom za sunčanje, te dva vanjska bazena za djecu. Gosti na izbor imaju i jedan unutarnji /vanjski infinity bazen Lennox s pogledom na more. Lennox bazen i bar nisu dio osnovne ponude, narudžbe i plaćanja na licu mjesta. Namijenjen je samo odraslima, min. 16 godina starosti.

Sport i zabava

Različite sportske aktivnosti koje se nude unutar Waterman Svpetrvs Resorta su: tenis i padel centar koji se sastoji od 5 zemljanih tenis terena i 3 padel terena; dječje i sportsko igralište (u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča); indoor fitness; sprave za fitness na otvorenom; igralište za boćanje; odbojka na pijesku; streličarstvo; različiti vodeni sportovi na plažama uz Resort koji su dostupni za iznajmljivanje (ronjenje, jedrenje na dasci, jet ski, pedaline, aquapark na moru…); bogati dnevni i večernji animacijski program; Mini club.

Dvorane

KinoUčionicaKonferencijaU-oblikBanketKoktel

Waterman Convention Room

Najveći kapacitet: 358. Površina: 432m²
35830410090150-

Waterman Meeting Room

Najveći kapacitet: 40. Površina: 48m²
4030302020-

Kaktus Pool Lounge

Najveći kapacitet: 100. Površina: 210m²
10080605070-

Oprema

 • Video projektor
 • Platno/pano
 • Flipchart
 • Wi-Fi internet
 • TV
 • Printer
 • Ozvučenje
 • Mikrofon bežični
 • Naglavni mikrofon
 • Izložbeni prostor

Usluge

 • Catering
 • Dekoriranje
 • Parking

Udaljenosti

-Centar grada(m)
40Zračna luka(km)
-Autobusni kolodvor(m)
25Željeznički kolodvor(km)

Kontakti

Put Vele Luke 421400 Supetar, Hrvatska
tel: 021 631 133tel: 021 640 253faks: 021 631 344
mail: web: www.watermanresorts.com
Dasen ŠlenderMICE manager
mob: 091 449 9556
mail:
Waterman Svpetrvs Resort

Provjerite raspoloživost i zatražite ponudu!

Organizirate event i zanima vas raspoloživost termina ili trebate detaljnije informacije o našim kapacitetima? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Možda će vas zanimati