×

Najatraktivnije plaže u Hrvatskoj

Jadranske obala je jedna od najrazvedenijih obala te sa svojom dužinom od 5.835 km sadrži neke od najljepših plaža idealnih za savršen odmor u Hrvatskoj.
sponzorirana vijest
sponzorirana vijest

Istra je omiljen odabir svih onih koji vole aktivni tip odmora, no i za one željne malo mira i ležanja na plaži. Ukoliko želite provesti Vaš odmor u Hrvatskoj u blizini najljepših plaža, ovo je lista za Vas. Pronađite plažu po svome ukusu iz liste plaža koje smo podijelili po regijama:

Plaže u Istri koje bismo izdvojili kao najljepše i najatraktivnije: plaža Bjelica u Medulinu, plaže u Rapcu (posebno duge i šljunčane plaže), zatim plaže u Poreču koje su iznimno čiste i uređene, plaže u Umagu koje su posebno atraktivne za sportaše, te u Rovinju gdje možete naći mnoštvo skrivenih uvalica ili otići na kupanje na Crveni otok. Pula isto tako ima lijepih plaža od kojih bismo izdvojili one na Stoji i na Verudeli.

Upotpunite svoj odmor te izaberite apartmane ili hotele u Istri,  najbliže Vašoj omiljenoj plaži. Za ljubitelje sportskih aktivnosti na plažama ponudili bismo ovaj izbor apartmana u Poreču.

Na Kvarneru plaže koje bismo izvodjili se nalaze u Baškoj, zatim Rajska plaža na Rabu, Vespera na Lošinju i šljunčane plaže u okolici Crikvenice. Za ugodan odmor izaberite idealan smještaj na Kvarneru.

U Dalmaciji najbolje plaže se nalaze na području Novalje, Biograda, Murtera, Mkarske i Dubrovnika. Poimence možemo izdvojiti plažu Zlatni Rat na Bolu, plažu na Bačvicama u Splitu i kupalište Slanica na Murteru.