×

PoslovniTurizam.com

O nama

Turizam je izrazito važan dio hrvatskog gospodarstva, a kongresni turizam najprofitabilnije je i jedno od najbrže rastućih područja turizma.

PoslovniTurizam.com/CroatiaMeetings.com vodeći je specijalizirani medij i 'venue finder' koji na jednom mjestu okuplja i predstavlja ponudu hrvatskog kongresnog i poslovnog turizma (engl. MICE: meetings, incentives, conferences, exhibitions).

Kao svojevrsni informacijski 'one-stop-shop' s cjelovitim i detaljnim pregledom ponude kongresnih kapaciteta, specijaliziranih agencija i vezane uslužne industrije, PoslovniTurizam je prepoznat i podržan od strane vodećih državnih i stručnih institucija (Ministarstvo turizma RH, Hrvatska turistička zajednica i TZ Grada Zagreba).

PoslovniTurizam.com omogućuje brzu i efikasnu pretragu potrebnih kapaciteta, štedi vrijeme organizatorima poslovnih događanja, potiče stvaranje poslovnih suradnji između sudionika kongresne i event industrije te je istodobno izvrstan alat za online promociju hrvatskih kongresnih kapaciteta na domaćem i stranom tržištu.

PoslovniTurizam.com također pruža cijeli niz korisnih informacija iz područja kongresne i event industrije, organizira druženja sudionika kongresne industrije, provodi istraživanja, a putem mjesečnog newslettera informira i educira o najvažnijim trendovima i događanjima.

Projekt je dobitnik važnih stručnih priznanja:

• Meeting Star - kongresna marketinška agencija godine - nagrada Kongres Magazina, Ljubljana, Conventa Trade Show 2012

• CBTour - za najbolje inovativne projekte hrvatskog poslovnog turizma

• Međunarodni sajam inovacija INOVA - brončana medalja za inovativne projekte u turizmu