×

PoslovniTurizam.com

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web portal PoslovniTurizam, namijenjen promociji svih sudionika MICE industrije (kongresni i poslovni turizam) u Hrvatskoj.

PoslovniTurizam objavljuje različite sadržaje iz navedenog područja djelovanja u dobroj namjeri. Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na portalu PoslovniTurizam ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika portala. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja vlasnika portala. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

PoslovniTurizam se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba uz koje će se, kad god je to moguće, označavati njihov izvor. PoslovniTurizam nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući, ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Zaštita privatnosti
Vlasnici portala se obvezuju poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. PoslovniTurizam može prikupljati poslovne podatke i kontakte korisnika i oglašivača, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa, te ih objavljivati samo uz prethodno dopuštenje istih. PoslovniTurizam će navedene podatke koristiti isključivo za svrhu postojanja ove web stranice, tj. predstavljanja svih sudionika na tržištu poslovnog turizma i njihove promocije.

PoslovniTurizam zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.