×

Alta Maris

Podstrana - Split

Alta Maris d.o.o. je agencija koja Vam garantira vrhunski angažman, profesionalnost, pouzdanost i preciznost. Specijalizirana smo agencija za organizaciju i provedbu meetinga, incentive putovanja i evenata, te svih teambuilding aktivnosti kao i ekskluzivnih putovanja. S uredima u Splitu i Dubrovniku radimo na području čitave Hrvatske.
Alta Maris

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Individualna i profesionalna briga našeg tima garantira vam uspješne projekte i zadovoljne goste. Svaka pojedina manifestacija, putovanje i sastanak praćeni su iskusnim voditeljima projekta koji vam uvijek i rado stoje na raspolaganju.

Raspolažemo dugogodišnjim internacionalnim iskustvom u području MICE, te sukladno s tim pristupamo svakom Vašem upitu na individualan i poseban način, te ispunjavamo sve postavljene uvjete i zahtjeve.

Zahvaljujući izvrsnom poznavanju odabranih destinacija kao i odnosa sa lokalnim partnerima u mogućnosti smo provesti svaki pojedini projekt na kvalitetan način, te na najvišoj razini poslovanja.

Vaša smo profesionalna pratnja i potpora na putu od početne zamisli, preko stvaranja koncepta, sve do konačne relizacije čitavog projekta.

Zbog zadovoljstva koje nam pruža naš posao, stručno osposobljenih suradnika i izvrsnih rezultata motivirani smo iznova svakim danom da osmišljavamo nove koncepte prilagođene našim klijentima. Upravo zahvaljujući našem entuzijazmu pronalazimo uvijek nova, iznenađujuća i interesantna riješenja.

Naš cilj je klijentima ponuditi kvalitetnu uslugu, kreativnost, te nove koncepte tokom čitavog procesa stvaranja projekta do njegove konačne realizacije.

Kao uvježban tim koji zahvaljujući iskustvu, dobro osmišljenim strategijama i konceptima postiže vrhunske rezultate nudimo vam:
• kreativne i inovativne koncepte za sve vaše manifestacije 
• odgovor na sve vaše upite u roku od 24 sata
• stručno savjetovanje i preporuku pri odabiru smještaja, lokacija, restorana i programa 
• rezervaciju smještaja 
• prezentaciju, te detaljne opise svih destinacija i lokacija 
• mogućnost i organizaciju „inspectiona“
• organizaciju gala većeri, proslave poduzeća, izložbi, sportskih evanata, te ostalih manifestacija

Cindrova 6 21312 Podstrana - Split, Hrvatska
tel: 021 334 110faks: 021 334 111
mail: web: www.altamaris.com
Slavica VicanLopudska 3, Dubrovnik
tel: 020 436 517faks: 020 436 519
mail:

Možda će vas zanimati