×

AS Kongresni servis

Sv. Nedelja - Zagreb

AS Kongresni Servis je regionalno vodeća tvrtka u pružanju usluga tehničke podrške MICE industriji / industriji poslovnih skupova, s iskustvom od 1969. godine i tisućama zadovoljnih klijenata. Uz standardne usluge najma audio, video, konferencijske, informatičke i ostalih vrsta opreme te mobilnih aplikacija, pružamo usluge savjetovanja, planiranja, budžetiranja, kao i opremanja objekata suvremenim tehnologijama. 
AS Kongresni servis

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Započet iz male „djevojačke“ sobice u zagrebačkom stanu, AS Kongresni Servis je kroz svoju dugačku povijest uspio ispisati neke doista sjajne stranice. Na njima se može isčitati činjenica da je – prvenstveno i najbitnije – AS onaj kojeg se zove kad je stvarno važno, ali i da je AS onaj koji je oduvijek na tržište donosio nove tehnologije. Prvi infracrveni sustavi za simultano prevođenje, prvi mikrofonski konferencijski sustavi, prvi video projektori, prvi sustavi za glasanje... Lista ne samo da je duga, nego se nikad nije prestala popunjavati; u zadnjih nekoliko godina razvili smo prve sustave za Presentation Management, prvi smo na event tržište donijeli mobilne aplikacije, a prvi smo i s vlastitom container event aplikacijom, cjenovno prilagođenoj regiji.

Osim u opremu i u nove tehnologije ulažemo i u ljude, naš najvažniji resurs, a kakve su im kvalitete dovoljno govori i to da u programu međunarodne suradnje redovno sudjeluju na velikim projektima po cijelom svijetu – gdje često bude i konferencija s preko 20.000 učesnika. Dovoljno osposobljeni i ekipirani da godišnje podržimo i do 500 projekata - ili pojedinačne projekte s 20 ili više dvorana - i s dovoljno iskustva da znamo kako i takve najveće i najkompleksnije projekte odraditi, AS Kongresni Servis je dokazano pravi i pouzdan izbor, bez obzira na veličinu, vrstu ili tehničke zahtjeve business eventa.

Tehnička podrška za kongresnu/MICE industriju; najam audio-video-IT opreme i sustava, uz stručno planiranje i savjetovanje, kao i montažu i upravljanje sustavima:

- Sustavi za simultano prevođenje
- Informatička, mrežna i uredska oprema – laptopi, desktopi, routeri, switchevi, WiFi sustavi, printeri, kopirke
- Sustavi za elektronsko glasanje
- Mobilne event aplikacije
- Sustavi ozvučenja
- Konferencijski, žični i bežični mikrofonski sustavi
- Video prezentacijski sustavi – monitori, ekrani, projektori, LED zidovi
- Presentation Management sustavi
- Video snimanja i video prijenos (streaming)
- Collaboration platforme za evente koji se istovremeno događaju na više lokacija
- Tour Guide sustavi zadnje generacije
- Sustavi za audiodeskripciju
- Sustavi rasvjete
- Bine i pozornice

Kao pionir simultanog prevođenja na ovim prostorima, s prvim sustavima postavljenim u ranim sedamdestima, i danas smo na visini zadatka. Možemo Vam ponuditi sustave u nekolko različitih varijanti, od onih najosnovnijih prijenosnih, preko osnovnih infracrvenih analognih za lower-budget potrebe, sve do najmodernijih digitalnih.
S brojem jezika i učesnika nemate brige, jer ograničenja praktički nemamo, a ni iskustva nam ne nedostaje; našlo bi se u referencama i skupova s nekoliko tisuća učesnika i isto toliko naših prijemnika i slušalica. Brinemo i o prevoditeljima, i zato u ponudi oduvijek držimo kabine po ISO4043 standardu, sa dva ili tri radna mjesta i bešumnom ventilacijom.

Po potrebi za vas ćemo angažirati i prevoditelje, kao i prevoditeljske timove, i to od provjerenih i renomiranih agencija s kojima surađujemo, s EU/EC licenciranim i iskusnim prevoditeljima.
 • Abbot
 • Astra Zeneca
 • KPMG
 • Coca Cola
 • T-Com
 • Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik
 • Hotel Esplanade Zagreb
 • Hotel Westin Zagreb
 • Hotel Hyatt Regency Beograd
 • Ured predsjednika RH
 • Hrvatski sabor
 • Vlada RH
 • Parlament Makedonije
 • Hrvatska liječnička komora
 • UN – UNDP
 • UNICEF
 • ... i još mnogi drugi u 50 godina aktivnosti i gotovo 15.000 projekata
Industrijska 110431 Sv. Nedelja - Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3370 500faks: 01 3370 502
mail: web: www.as-congress.com
Matija BilandžijaDirektor
mail:

Možda će vas zanimati