×

Eldra

Bregana

Eldra je vodeće hrvatsko poduzeće za tehničku produkciju evenata, koje je kroz godine rada podržalo najveća događanja i manifestacije.   
Eldra

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Eldra je započela poslovati 1993. godine. Od tada pa sve do danas, razvili smo se u vodeće poduzeće specijalizirano za tehničku produkciju evenata. Cilj je oduvijek bio donositi novitete audio, video i light tehnologija na hrvatsko tržište.

Našim klijentima uvijek nudimo najkvalitetniju opremu i uslugu i uvijek smo spremni ići korak dalje kako bi im pružili rješenja koja su iznad njihovih očekivanja. S ponosom možemo reći kako smo kroz više od 25 godina uspješno odradili velik broj glazbenih koncerata, festivala, konferencija i ostalih događanja. Upravo iz tih razloga, naši cijenjeni klijenti nam kroz cijelo vrijeme postojanja ukazuju povjerenje.

Trenutno Eldra nudi potpunu tehničku opremu za produkciju evenata, što znači da naši klijenti mogu kompletnu tehniku za održavanje pojedinog eventa naći kod nas, a to eliminira rizike nekompatibilnosti opreme među raznim dobavljačima. Veliki se naglasak stavlja na adekvatno rukovanje opremom, zbog toga u Eldri rade mladi profesionalni tehničari koji poslu pristupaju odgovorno i s entuzijazmom.

Pogled u budućnost
Eldra planira gradnju novog jedinstvenog poslovnog središta koji će obuhvaćati preko 2000 kvadratnih metara skladišnog prostora, urede, dvorane za sastanke, servis i radionu za proizvodnju naših zaštitnih kutija. Naš cilj ostaje pružanje najkvalitetnije usluge i pružanje rješenja iznad očekivanja naših klijenata.

Eldra nudi kompletnu tehničku podršku za opremanje svih vrsta događanja. Od audio i video, preko rasvjetne opreme pa sve do pozornica i krovnih konstrukcija, Eldra u ponudi ima široki asortiman proizvoda za svaku priliku.

  • Weekend Media Festival
  • Konferencija ZaGOspodarimo otpadom
  • Meetex
  • Zagreb Connect
  • Digital Takeover
  • Future Tense
  • Konferencija Miss7
  • TEDx Zagreb
Kneza Ninoslava 910432 Bregana, Hrvatska
tel: 01 3375 125faks: 01 3325 300
mail: web: www.eldra.hr
Igor DražićDirektor
mob: 091 4058 111
mail:

Možda će vas zanimati