×

Esculap Teo

Čilipi, Dubrovnik

Ukoliko posjetite Dubrovnik i njegovu iznimnu spomeničku baštinu, svakako ne propustite upoznati se s gastronomskom tradicijom i svekolikim bogatstvom kulinarskih delicija koje nude najpoznatiji dubrovački restorani, u vlasništvu tvrtke Esculap Teo.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Odabir restorana je Vaš:

• nezaboravni ambijent ekskluzivnog restorana NAUTIKA
• riblji restoran PROTO u centru stare gradske jezgre
• restoran KONAVOSKI DVORI za zaljubljenike u prirodu
• restoran MIMOZA

Koristeći najmodernije hi-tech metode pripremanja i dostave hrane, u periodu od 01.11. do 14.04., nudimo uslugu cateringa na cjelokupnom području Dubrovačko-neretvanske županije.

Esculap-Teo d.o.o. vam može pomoći u organizaciji raznih vrsta privatnih i poslovnih okupljanja uz nezaboravni gastronomski i estetski užitak koji će se dugo pamtiti.

Podsjećamo na bankete u tvrđavi Revelin, Sv. Ivan, domjenke, promocije, kongrese, seminare, poslovne sastanke, razne obljetnice, primanja, božićne i novogodišnje prijeme, zabave na jahtama, ili bilo koje druge prigode gdje ćemo imati priliku ugoditi vama i vašim uzvanicima.

Najugledniji klijenti kojima smo imali čast pružiti usluge cateringa su Sveti Otac Papa Ivan Pavao II i General Motors - Chevrolet.  

Sve informacije o našim catering uslugama možete dobiti na:

tel: 385 20/44-25-26
e-mail: sales@esculap-teo.hr

 

Močići bb20213 Čilipi, Dubrovnik, Hrvatska
tel: 020 442 526faks: 020 773 526
mail: web: www.esculap-teo.hr

Možda će vas zanimati