×

Eures Tim

Zagreb

Agencija Eures Tim je specijalizirana za organizaciju kongresa, konferencija, međunarodnih seminara i sastanaka i incentive putovanja. Dugogodišnje iskustvo, suvremena oprema, znanje i dobiveni međunarodno priznati certifikat za profesionalnu organizaciju događanja predstavljaju samo jedan od elemenata kvalitete naših usluga CDMP (Certified Diversity Meeting Professional) certifikat od strane IAHMP (International Association of Hispanic Meeting Professionals).
Eures Tim

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Počeci Eures Tim-a sežu iz 2005. god., kada je agencija osnovana s aspiracijom da primjeni svoje dugogodišnje iskustvo i kvalitetnu suradnju u kongresnom turizmu, obuhvaćajući cjelokupno područje kongresne industrije. Snagu Eures Tim-a čini tim od 6 stručnih, visokoobrazovanih i iskusnih ljudi koji svojom kreativnošću, motiviranošću, velikom željom i kvalitetnom suradnjom pružaju najkvalitetnije ideje iz kojih proizlazi zadovoljan klijent.

Vizija
Biti među vodećim i renomiranim PCO agencijama koje svakodnevno i kontinuirano rade na podizanju kvalitete usluga Meeting industry-a. Pozicionirati se na tržištu sa vlastitim brandom i standardima usluge, biti moderna i inventivna te financijski zdrava agencija koja će pridonositi rastu kvalitete turističkog proizvoda.

Misija
Naša misija je prepoznati potrebe naših klijenata i uz kombinaciju njihovih želja i naših ideja, ostvariti kvalitetan rezultat, a to je zadovoljstvo naših klijenata i njihovih poslovnih partnera.

Budući da je kongresni turizam budućnost Hrvatske, tako i mi u Eures timu nastojimo pridonijeti njegovom razvoju organiziranjem kongresa, seminara, radionica, prezentacija te poslovnih sastanaka u svim regijama Hrvatske.

U suradnji s našim partnerima, slobodni smo Vam ponuditi i organizaciju popratnih sadržaja vezanih na same poslovne i službene dijelove kongresa, seminara ili prezentacije vaših usluga i proizvoda.

Nudimo Vam:

• kongresnu opremu koja uključuje opremu za simultano prevođenje i konferencijske mikrofone
• ostalu potrebnu prezentacijsku i audio-video opremu uz tehnički nadzor stručnog osoblja
• angažman popratnog osoblja (hostese, osiguranje, poslovne tajnice) postavljanje izložbenog prostora ili plakat sekcije
• simultane i konsekutivne prevoditelje
• organizaciju prijevoza
• smještaj sudionika

You are invited to learn more about how is it to travel with us.

Every trip in cooperation with Eures team is the experience for itself, leaving you full freedom to pass through a destination in its own rhythm. There is a great opportunity to show you things you may never seen or try before.

Važno je imati ideju, ostalo je naša briga! Organizacija kongresa, seminara, radionica, prezentacija, domjenaka, evenata i incentiva, godišnjica, konferencija, obljetnica, poslovnih večera i ručkova te poslovnih sastanaka na području cijele Hrvatske i Europe.

Koturaška 69/III10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 61 70 728faks: 01 61 70 851
mail: web: www.eures-tim.com
Igor Dananićtehnički direktor
tel: 01 6170 728mob: 098 877 974faks: 01 6170 851
mail:

Možda će vas zanimati