×

Ilirija Travel

Biograd na Moru

Ilirija Travel dio je Ilirije d.d., tvrtke s više od 58 godina tradicije, smještene u Biogradu na Moru, koja pokriva četiri segmenta turističke ponude - hotelijerstvo, nautiku, kamping, DMC i PCO, pružajući cjelovitu uslugu na području regije Zadar.
Ilirija Travel

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Ilirija Travel nudi „tailor-made“ programe, organizira konferencije i sastanke, incentive događanja, otkriva prelijepu zadarsku regiju, njenu povijest, kulturu, hranu, prirodu i još puno toga. Nudimo organizaciju poslovnih događanja u moderno tehnički opremljenim konferencijskim dvoranama u Zadru i Biogradu, namijenjenima održavanju svih vrsta poslovnih događanja, od konferencija, seminara, prezentacija, pa do radionica i pojedinačnih sastanaka. Kapaciteti dvorana za konferencije kreću se od 30 do 250 uzvanika u hotelima Ilirija Resorta pa sve do 500 uzvanika, koliko može primiti ARSENAL u Zadru.

Ilirija Travel organizira neograničeni broj teambuilding aktivnosti koje se zbog širokog prostora i različitih vrsta terena u vlasništvu matične tvrtke mogu obavljati bez ikakvih zapreka. Izdvajamo najatraktivnije aktivnosti koje se mogu organizirati u zadarskoj regiji - sve aktivnosti vezane uz rijeku, more, otoke, sve vrste plovila, zatim agroturizam s aktivnostima u prirodi i kuharskim radionicama jela iz povijesti, raznovrsni tereni za paintball, olimpijadu i sl. natjecanja te razne kreativne radionice.

Po želji klijenta, prostori na kojima se mogu održati svečanosti i razne aktivnosti mogu biti  na otvorenom (plaža, otok, svjetionik, maslinik, dalmatinski dvor, mediteranski vrt, marina) ili posebni  zatvoreni prostori (Arsenal-spomenik povijesne baštine, dalmatinske konobe i restorani, hotelski restorani i hale, barovi te šatori).

Za događanja kao što su gala večere, banketi, zabave i ostale svečanosti Ilirija Resort može kvalitetno uslužiti do 500, a Arsenal u Zadru do 1000 ljudi.

NOVO u ponudi jedinstvenih event prostora
Predstavljamo EVENT SHIP NADA, ploveći kongresni centar multifunkcionalne namjene, potpuno opremljen audio i video opremom za konferencije koji s ponudom restorana, kuhinje i barova može kvalitetno uslužiti do 150 osoba, a predviđen je za:
- ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja
- atraktivne poslovne skupove, konferencije, seminare
- jedinstvene poslovne sastanke
- luksuzan restoran i lounge bar
- svečane prijeme, bankete, vjenčanja i sl.

Nudimo organizaciju poslovnih događanja u moderno tehnički opremljenim konferencijskim dvoranama u Zadru i Biogradu koji su namijenjeni održavanju svih vrsta poslovnih događanja, od konferencija, seminara, prezentacija, pa do radionica i pojedinačnih sastanaka. Kapaciteti dvorana za konferencije kreću se od 30 do 250 uzvanika u hotelima Ilirija Resorta pa sve do 500 uzvanika, koliko može primiti ARSENAL u Zadru.

Nudimo i različite pakete usluga prilagođene potrebama današnjih poslovnih ljudi s naglaskom na individualni pristup svakom događaju, što Ilirija Travel svrstava među vodeće hrvatske kongresne agencije.

Za sve ljubitelje nedirnute prirode, gurmane, robinzone i pustolove organiziramo svakodnevno brodske i autobusne izlete u obližnje nacionalne parkove (Kornati, Krka, Plitvička jezera), Park prirode Vransko jezero, autohtone konobe i imanja, spuštamo se kanuom niz brzace rijeka ili upoznajemo veličanstvene dalmatinske gradove.

Ilirija Travel organizira neograničeni broj teambuilding aktivnosti koje se zbog širokog prostora i različitih vrsta terena u vlasništvu matične tvrtke mogu obavljati bez ikakvih zapreka. Izdvojili bismo  najatraktivnije aktivnosti koje se mogu obaviti u zadarskoj regiji: sve aktivnosti vezane uz rijeku, more, otoke, sve vrste plovila, zatim agroturizam s aktivnostima u prirodi i kuharskim radionicama jela iz povijesti, raznovrsni tereni za paintball, olimpijadu i sl. natjecanja te razne kreativne radionice.

Organiziramo jedinstvene evente na prekrasnim lokacijama za održavanje banketa koji u jednom obuhvaćaju ljepotu prirode, profinjenost ambijenta i vrhunsku uslugu.

Po želji klijenta prostori na kojima se mogu održati svečanosti i razne aktivnosti mogu biti: na otvorenom (plaža, otok, svjetionik, maslinik, dalmatinski dvor, mediteranski vrt, marina) ili posebni  zatvoreni prostori (Arsenal-spomenik povijesne baštine,  dalmatinske konobe i restorani, hotelski restorani i hale, barovi te šatori).

Za događanja kao što su gala večere, banketi, zabave i ostale svečanosti Ilirija Resort može kvalitetno uslužiti do 500, a Arsenal u Zadru do 1000 ljudi.

NOVO u ponudi jedinstvenih event prostora
Predstavljamo EVENT SHIP NADA, ploveći kongresni centar multifunkcionalne namjene, potpuno opremljen audio i video opremom za konferencije koji s ponudom restorana, kuhinje i barova može kvalitetno uslužiti do 180 osoba, a predviđen je za:

 ekskluzivna dnevna i noćna krstarenja
 atraktivne poslovne skupove, konferencije, seminare
 jedinstvene poslovne sastanke
 luksuzan restoran i lounge bar
 svečane prijeme, bankete, vjenčanja i sl.

 • CIM (International Sicentific Conf. On Production Enginering)
 • Simpozij hrvatskih specijalizanata medicine
 • Zaklada Friedrich Naumann-Stiftung
 • Noćnjak-međunarodna manif.maslinara i uljara
 • Hrvatski rukometni savez
 • UHPA
 • HGK
 • World Bank
 • Erste Group
 • Croatia osiguranje
 • Harley Davidson
 • Plinacro
 • Belupo
 • Samsung
 • Tele 2
 • Bavaria
 • I mnogi drugi...
Tina Ujevića 723210 Biograd na Moru, Hrvatska
tel: 023 383 120faks: 023 384 850
mail: web: www.ilirijabiograd.com
Ante MikulićVoditelj agencije
tel: 023 383 556mob: 099 815 5595faks: 023 383 008
mail:

Možda će vas zanimati