×

Interakcija

Sv. Nedelja - Zagreb

Interakcija d.o.o. Vam nudi modernu tehnologiju, razvijenu upravo za poboljšanje interakcije u svakom njenom segmentu, koristeći vlastito znanje i iskustvo, ali i tehničku podršku dvaju internacionalnih lidera: belgijskog TELEVIC-a i američkog REPLY-a.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Interakcija - ili međusobna komunikacija, ona između pojedinca i grupe međusobno - je nešto s čime se susrećemo svakodnevno. I bez obzira gdje se dešava - na obuci, školovanju i testiranju kadrova, na seminaru, konferenciji ili workshopu, u obrazovanju, na prezentaciji ili trainingu, na team buildingu.... - ciljevi su uvijek isti: uspješan i efikasan prijenos informacija, kvalitetna međusobna komunikacija, i na koncu, analiza prikupljenih podataka u bilo kom smislu. No, tradicionalnim metodama uspješnost i efikasnost ovakvih procesa nekad i nije onakva kakvu bismo željeli.

Danas više nije teško postavljati letvicu mnogo više. Jer, štogod tko rekao, ključ je, ipak, u interakciji.

 

• Interaktivno glasanje
• Interaktivni kiosci
• Interaktivni monitori
• Interaktivne ploče
• Konferencijski sistemi

Interaktivno glasanje
Željeli bi iskoristiti nebrojene mogućnosti i prednosti najprodavanijeg interaktivnog sustava na svijetu, ali to ne radite toliko često da bi se ulaganje u sustav isplatilo? Ili jednostavno ne želite trošiti vrijeme na pripremu, transport, organizaciju? Ne brinite. OptionFinder/Reply može biti dostupan gotovo svakom, jer Vam Interakcija d.o.o. pruža mogućnost da sustav unajmite kad god Vam sustav i sve njegove prednosti zatrebaju.

Od malih sustava za dvadeset ili pedeset ljudi, pa sve do konvencija sa više tisuća sudionika, uključujući - ako treba - i sve potrebne prezentacijske (video-data projektori i plazma ekrani) ili čak konferencijske sustave i sustave simultanog prevođenja. I spavajte mirno, jer se Interakcija d.o.o. brine za svaki detalj, bez obzira na veličinu skupa. Više od 20 godina iskustva u poslovanju najma su, vjerujemo, dovoljna garancija.

Svaki segment Vašeg projekta možemo pokriti za Vas, naravno ako to tako Vi želite. Pripremu pitanja i grafičke obrade, dostavu opreme na mjesto upotrebe, montaža sustava, testiranje, rad sa sustavom za vrijeme događaja, snimanje eksportiranih rezultata, demontaže... i, nekima najvažnije, izrade detaljnih izvještaja i baze podataka.

Interaktivni kiosci
Ritam života je ubrzan i malo tko ima vremena za papirnate ankete. Ali, ako gostu/kupcu/klijentu pružimo atraktivnu i modernu mogućnost da nam ostavi svoje anonimno mišljenje, velika je vjerojatnost da će on to i učiniti. I ostaviti nam podatke na osnovu kojih ćemo moći donijeti objektivan zaključak. Interaktivni kiosci su rješenje za taj problem. Modernog izgleda, s mogućnošću personalizacije, i s ekranom osjetljivim na dodir, interaktivni kiosci su zabavan put do važnih informacija - a time i zadovoljnijeg gosta. U hotelu postavljeni u lobby-ju, na recepciji, na izlazu iz restorana, na aperitiv baru, pred liftovima, u kongresnom dijelu..; na ulazu u trgovinu ili u trgovačkom centru; u restoranima ili caffe barovima; na svim mjestima gdje se naši gosti i klijenti sakupljaju, interaktivni kiosci mogu poslužiti i kao atraktivan reklamni ekran, ali i kao vrijedan alat za prikupljanje i analizu podataka.

Interaktivni monitori
Interaktivni monitori, u odnosu na standarne monitore, imaju neke dodatne funkcije i specifičnosti, i samim time njihovo područje aplikacije je praktički neograničeno.

Osim dizajna, i dimenzije mogu biti potpuno adekvatne Vašim željama - dijagonale od 4 pa sve do 50", čak i tehnološki personalizirano i prema potrebama - sa ili bez ekrana osjetljivog na dodir, sa ili bez ugrađenog PC računala, sa ili bez ugrađenog Media Player-a (za korištenje sa DSS Digital Signage sustavima ili nekom sličnom aplikacijom)... Naravno, svaki interaktivni monitor može poslužiti i kao običan, standardni računalni monitor. No, uz suvremene dodatke pretvara se u moćno prezentacijsko sredstvo.

Interaktivne ploče
Današnje generacije interaktivnih ploča pretvaraju praktički svaku prezentaciju u nešto drugačije. Osim svoje standardne iskoristivosti u edukativnim procesima, interaktivne ploče postaju sve prihvatljivije rješenje i za poslovna okruženja - jer omogućuju jedan drugačiji tip komunikacije i prijenosa poruke od onog uobičajenog.

Ploče u našoj ponudi su različitih proizvođača, od najosnovnijih, pa sve do onih najkompleksnijih, koje omogućuju simultani rad dvoje osoba istovremeno, kada jedna osoba aktivno radi na jednoj strani ploče, a druga na drugoj.

Još ako ploču uparimo sa sustavima za interaktivno glasanje, interakcija doista postaje potpuna - između predavača i grupe, između grupe i predavača, i između predavača i tehnologije.

Konferencijski sistemi
TELEVIC potpuno digitalni sustavi za konferencijske komunikacije - i to ne u kategoriji „eto još jedan", nego u kategoriji preferiranog proizvođača u svim institucijama Europske Unije - dostupni su sada i u Hrvatskoj te u široj regiji, zastupani od strane ljudi koji iskustvo i uspjehe u segmentu sustava za konferencijske komunikacije sakupljaju već 20 i više godina.

Glavna dvorana Europskog parlamenta, sa preko 900 mjesta, (nakon što je prijašnji sustav zbog nezadovoljstva korisnika vraćen poznatom sjevernoeuropskom proizvođaču) opremljena je prije dvije godine TELEVIC digitalnim sustavom - mikrofonskim sustavom, sustavom za identifikaciju, sustavom za elektronsko glasanje i sustavom za simultano prevođenje sa 108 prevodilačkih pozicija. Stotinu i osam, dobro ste pročitali. Uz tu dvoranu, TELEVIC je u institucijama EU - Europskom Parlamentu, Europskoj Komisiji itd. - opremio desetine drugih dvorana. Mogli bi nabrajati još mnogo, no i ovo je dovoljno da pokaže snagu ovog branda, njegovu stručnost, uspješnost i pouzdanost.

 

Industrijska 110431 Sv. Nedelja - Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3370 384tel: 099 3370 556faks: 01 3370 502
mail: web: www.interakcija.hr

Možda će vas zanimati