×

LF catering

Pula

Dolazite li u Istru možete očekivati vrhunske gastronomske doživljaje. Najbolji začin istarskoj kuhinji daje prirodnost njezinih sastojaka. O istarskoj se trpezi u superlativima dade govoriti satima. Znaju to mnogi koji Istru posjećuju radi dobrog jela.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Da imate tu moć da svaki trenutak uživanja i druženja učinite još ugodnijim, ljepšim, bi li je iskoristili. Vjerujemo da bi. LF catering tu vam može pomoći.

Planirate li događaj, manifestaciju, promociju, i treba vam nešto što će zaista "začiniti" atmosferu, nešto što će vas i vaše goste uistinu zadiviti, nešto što će u pozitivnom smislu odskakati od uobičajenog. Budite sigurni, LF catering sve će učiniti da vam se želja ostvari.

LF catering, uvjerit ćete se, pravi je izbor za svaku priliku, radilo se o poslovnom seminaru ili vjenčanju. LF Catering pobrinut će se da sve bude na vrijeme i u najboljem redu. Na vama je samo da dođete na "gotovo".

Neka vjenčanje zaista bude najljepši dan koji će za vas proći bez organizacijskih muka, problema u zadnji čas i sličnih nepredvidivosti. Također, neka taj dan bude poseban, neka vaše vjenčanje bude drugačije. LF catering sa svojim partnerima udruženim u Istra Elite vjenčanja pružit će vam nezaboravan doživljaj.

Želite li zaista impresionirati svoje poslovne partnere? Uz nas to neće biti problem. Nema mjesta skromnosti! Mi u LF Cateringu možemo pripremiti sve što je potrebno za nezaboravan banket ili poslovni domijenak.

LF catering je spreman i za najzahtjevnije aktivnosti koje zahtijevaju sudjelovanje više ljudi i angažman brojnih resursa. Mi se možemo nositi i s najvećim izazovima.

Bečka 752100 Pula, Hrvatska
tel: 052 521 006faks: 052 521 090
mail: web: www.hotel-letan.hr
Velka Šuranvoditeljica
mob: 099 59 99 585
mail:

Možda će vas zanimati