×

Medvedgrad

Zagreb

Ugodan pivnički ambijent, znana pivnička jela, te pet vrsta čistog, prirodnog piva vlastite proizvodnje, karakteristike su koje povezuju sve naše pivnice.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Pivovara i pivnica Medvedgrad je započela sa svojim radom 22.12.1994. godine na uglu Savske i Vukovarske, kao prva mini pivovara i pivnica u Zagrebu. Svoje je goste privukla kvalitetnom pivom vlastite proizvodnje, ali i bogatom ponudom domaćih pivničkih jela. Pristupačnim cijenama i kvalitetnom uslugom odmah je postala omiljeno mjesto okupljanja i druženja zagrebačkih ljubitelja piva , a ubrzo se dobar glas proširio i po cijeloj Hrvatskoj.

1996. godine u pivnici je osnovan prvi hrvatski Klub ljubitelja piva u cilju promicanja višestoljetne europske tradicije proizvodnje i kulture ispijanja piva. Učlanjenjem u Klub ljubitelja piva svaki je član dobio kriglu s brojem, pretinac za kriglu, te člansku iskaznicu s kojom je ostvarivao razne pogodnosti.

2005. Pivnica Medvedgrad prestaje s radom na Savskoj cesti 56 i do danas nastavlja tradiciju na četiri druge lokacije u Zagrebu te u Mokricama.

Novost su pivnice Mali Medo, nešto manjeg kapaciteta (50-100 sjedećih mjesta), te više prilagođene mlađem uzrastu.

Pivnica Medvedgrad poznata po tradiciji i kvaliteti želi Vam predstaviti catering koji se ističe po svojoj jedinstvenosti u spravljanju raznih specijaliteta na pivnički način.

Naš cilj je da prema Vašim željama izradimo menü koji će Vam u potpunosti odgovarati.
• Vjenčanja
• Društvena događanja
• Poslovni susreti
• Zabave i drugi razni događaji

NOVO!
Na catering Vam dostavljamo točilicu gdje možete uživati u našem čistom i prirodnom pivu Medvedgrad.

Pošaljite nam upit na catering@pivnica-medvedgrad.hr, te ćemo zajedno napraviti ponudu gdje ćemo na prvo mjesto staviti Vas!

 

Božidara Adžije 1610000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 3646 546faks: 01 3646 559
mail: web: www.pivnica-medvedgrad.hr
Catering
mob: 098 399 319
mail:

Možda će vas zanimati