×

Pizzeria-catering Lipov hlad

Osijek

Lipov hlad je pizzeria sa dugogodišnjom tradicijom gdje njegujemo kombinaciju tradicionalne i moderne kuhinje uz predano osoblje i izvrsnu uslugu.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Pozivamo Vas da nas posjetite i podjelite s nama zadovoljstvo i užitak u kulinarskim delikatesama u našem ugodnom ambijentu.

Planirete neku vrstu proslave?!

Pizzeria LIPOV HLAD može Vam ponuditi organizaciju raznih vrsta proslava (krštenja, krizme, prve pričesti, godišnjice...).

Organiziramo i ručkove ili večere za više osoba uz odabir menija po Vašoj želji. Također vršimo i dostavu za više osoba u Vaš prostor ili iznajmljenu salu.

Želite li da svečanost koju dijelite sa dragim gostima i prijateljima postane prigodom za pamćenje?

Izbor hrane je u tome jedna od najvažnijih stavki, radilo se o bilo kojoj prigodi.

Želite li individualan pristup u izradi ponude hrane i pića, koja bi savršeno odgovarala vašim željama i potrebama?

Stavljamo vam na raspolaganje naše usluge cateringa, kako biste i u najsitnijim detaljima ostavili upečatljiv dojam na svoje goste. U svojoj catering ponudi imamo bogatu paletu jela, a svojom ćemo ponudom odgovoriti i na probrane zahtjeve za posebnom prehranom - vegetarijanskom ili nekom drugom.

Naš je cilj, ne samo pružiti Vam gurmanski doživljaj nego da cjelokupna svečanost bude ogledalo vašeg dobrog ukusa i da svima ostane u dobrom sjećanju.

Trg bana Jelačića 2 31000 Osijek, Hrvatska
tel: 031 508 811

Možda će vas zanimati