×

PRESTO Edu Centar

Zagreb

Engleski, Njemački, Francuski, Talijanski... stručni sudski prijevodi sa i na više od 30 svjetskih jezika!

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Treba li Vam pismeni prijevod i ovjera originalnog dokumenta za različite potrebe državnih ustanova (MUP, ministarstva, matični uredi, fakulteti i dr.) ili usmeno prevođenje na licu mjesta, naš tim ima rješenje za vas!

U suradnji sa sudskim tumačima iz cijele Hrvatske omogućujemo Vam najbržu i najpovoljniju uslugu pismenog sudskog prevođenja ili ćemo organizirati dolazak sudskog tumača na lice mjesta!

Presto e-prijevod tim razumije vaše potrebe te je razradio različite sustave prevođenja i posjeduje detaljne baze podataka uz koje brzo i profesionalno prevodi za različite poslovne grane poput: financija, zrakoplovstva, medicine, prava, trgovine, informatike, turizma i dr.

Trebate li prijevod za privatne potrebe ili za potrebe svoje tvrtke, no nije Vam nužno da bude sudski ovjeren, obratite nam se s povjerenjem.

Naši profesori i predavači, koji prakticiraju govorni jezik u usmenom i pismenom obliku, obavit će za Vas prevođenje sa ili na više od 30 svjetskih jezika brzo i kvalitetno.

Usluge prevođenja koje nudimo (primjeri):

• prevođenje općeg teksta (prevođenje životopisa, turističkih brošura, internetskih stranica i sl.)
• prevođenje stručnog teksta (financijskih, bankarskih, pravnih, ekonomskih, ugovora, zakona, garancija)
• prevođenje medicinskog teksta (medicina - laboratorijskih nalaza, otpusnog pisma, povijesti bolesti)
• prevođenje tehničkog teksta (strojarstvo, arhitektura, građevina, autoindustrija)
• prevođenje knjiga,
• prevođenje internetskih stranica itd.
•  prevođenje dokumenata (osobnih ili službenih, diploma, prijepisa ocjena, natječaja, zakona itd.)
• i druge...

Dolaze li Vam u posjetu poslovni partneri ili klijenti iz zemalja izvan hrvatskog govornog područja Presto edu centar će Vam pomoći da se bolje razumijete.

Uz naše profesionalne i stručne prevoditelje Vaš će poslovni sastanak biti održan na najvišem nivou, a Vaša prezentacija u potpunosti razumljiva bilo da je organizirana za pojedinca ili za grupe.

U potpunosti ćemo Vam se prilagoditi; naši će stručnjaci posebno obraditi terminologiju koju koristite Vi i Vaši partneri ovisno o segmentu poslovanja bilo da se radi o tehnici, medicini, automobilskoj industriji, pravu, proizvodnji i proizvodnim procesima ili drugom.

Provjerite kvalitetu usluge kod naših dosadašnjih klijenata, te nam se obratite s potpunim povjerenjem.

Za simultano ili konsekutivno prevođenje poželjno je dostaviti okvir razgovora ili tekst predavanja na uvid, minimalno 5 dana prije sastanka / predavanja.

Mašićeva 3a10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 4572 507faks: 01 4664 506

Možda će vas zanimati