×

Restoran Boban

Split

Restoran Boban je kultno splitsko gastronomsko okupljalište još od 1973. godine.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Restoran Boban zapoceo je s radom 1973. godine. Smješten je u blizini teniskih terena na Firulama, ima dva parkirališta i 120 sjedecih mjesta u sali te još osamdeset u ljetnom vrtu.

U ponudi je uvijek svježa oborita riba i plodovi mora, mesni specijaliteti te istarski tartufi. Vinska karta broji stotinjak biranih etiketa hrvatskih i slovenskih te 10-ak vrsta američkih, africkih i australskih vina. Vrhunska vina serviramo i na čaše, a specijalitet kuće su medaljoni od grdobine omotani pancetom.

U ponudi je i Catering service za sve vrste domjenaka i proslava. Vi samo trebate osigurati prostor, a sve ostalo je naša briga.

Prigodni privatni i poslovni domjenci, rođendanske proslave, tratamenti pred vjenčanja, poslovne prezentacije, i svaka slična prigoda u Vašem prostoru, izazov su za naš catering tim, predvođen članom hrvatske kuharske reprezentacije, Hrvojem Zirojevićem.

Možete birati između jednostavnijih „fingerfood" menija, do složenijih hladno-toplih buffeta, sa širokom paletom biranih jela i pića.

Vaš je zadatak samo osigurati prostor, a naš će tim obaviti ostalo.

Nazovite s povjerenjem 021 543 300 ili pošaljite upit na mail:
info@restaurant-boban.com  

Hektorovićeva 4921000 Split, Hrvatska
tel: 021 543 300faks: 021 571 212
mail: web: www.restaurant-boban.com
Svemir Bobanvlasnik i voditelj
tel: 021 543 300

Možda će vas zanimati