×

Struktura

Zagreb

Osnovna djelatnost je postava i uređenje izložbi i štandova, design i uređenje interijera - predstavništvo Alusett System za Hrvatsku

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Osnovne informacije

Struktura je poduzeće osnovano 1990. Nudi usluge:

• izrade posudbenih i prodajnih štandova po sistemu ključ u ruke - od izrade idejnog rješenja do opremanja namještajem i posuđem

• opreme: konstrukcija Alusett Softline, Alusett Struktur, Alusett Metroline, ispune MBA i MEWA, podna obloga Dura, rasvjeta Staff i Targetti, stolci Punto i Omega itd.

• izvedbe kompletnih izložbi i sajmova - do sada najveći sajam Agro zemlja u Osijeku 1300 m2

• organizacije i izvedbe skupnih nastupa hrvatskih izlagača na poslovnim sajmovima u inozemstvu : ISM Koeln, IMEGA Muenchen, Obrt Muenchen, Medica Duesseldorf, Automehanika Frankfurt, Vino Beč, Transport Muenchen, Knjiga Varšava, Norshipping Oslo itd.

• brojni izvedeni štandovi za domaće i inozemne naručioce veličine od 5 do 1000 m2 i brojne nagrade

Izložbe
Na 4. Hrvatskom financijskom forumu nekoliko je izlagača, u suradnji s nama, uložilo dodatna sredstva i trud u uređenje svojih izložbenih prostora. Rezultat su bili štandovi koji su se svojim posebno dizajniranim elementima ili dosljedno sprovedenim kućnim stilom razlikovali od standardnih izvedbi.

Sajmovi
Izložbeni prostor HT-a na INFU 2001. prostirao se na 460 m2 prizemlja i 333 m2 kata. Za tu priliku osmislili smo i izradili novu katnu modularnu i montažnu konstrukciju. Čelični kostur u rasteru 3 m obložen je zidnim i stropnim plastificiranim metalnim pločama i poluprozirnim pjeskarenim lamistal staklom.

Na Infu 99 u Zagrebu izložbeni prostor Microsoft Hrvatska prostirao se na više od 750 m2 . Cijeli je štand izveden na podestu u kojem su razvučeni svi potrebni kablovi i instalacije. Oko centralnog dijela sa servisnim prostorijama i dvoranom za prezentacije smješteni su štandovi partnera i prostori za razgovore. Uz veliki video zid pažnju posjetilaca su već iz daljine privlačili valjci napuhani zrakom u MS bojama.

Za nastupe Hrvatske turističke zajednice na turističkim sajmovima u Evropi izveli smo tijekom 1995. i 1996. godine dvadesetak izložbenih prostora u Njemačkoj, Austriji, Italiji i Sloveniji. Uz projektiranje i kompletno uređenje i opremanje štandova uveli smo i razradili izlaganje hrvatskih suvenira u vitrinama.

Za Microsoft Windays 2001. - 1. Dane novih tehnologija u Opatiji postavili smo
communication network i izložbene prostore sponzora.

Zeleni trg 410000 Zagreb, Hrvatska
tel: 01 6199 573faks: 01 6199 574
mail: web: www.struktura.hr
Tatjana Pukanić
tel: 01 6199 573

Možda će vas zanimati