×

Ugostiteljstvo AS

Rijeka

Profesionalno i maštovito, ležerno i vrckasto, decentno i ukusno, ekskluzivno, a ne preskupo ... sve to nudi Catering As, vodeći catering u gradu Rijeci i okolici sa dugogodišnjim iskustvom.

Imate pitanje? Javite nam se!

Organizirate poslovno ili privatno događanje i zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite upit putem obrasca, naši djelatnici javit će vam se u najkraćem roku!

Catering

Želite zadiviti goste na proslavi godišnjice, impresionirati poslovne partnere na važnom sastanku, počastiti svoje zaposlenike na kraju još jedne uspješne godine, oduševiti prijatelje na ludom partiju, razveseliti djecu na proslavi rođendana?

Rješenje za Vas je Catering As. Profesionalno i maštovito, ležerno i vrckasto, decentno i ukusno, ekskluzivno, a ne preskupo... sve to nudi Catering As, vodeći catering u gradu Rijeci i okolici sa dugogodišnjim iskustvom.

Vrhunska Catering As ekipa nudi Vam niz raznovrsnih kombinacija menija ravnajući se prema Vašim željama i mogućnostima, a također i predlažući Vam ono najbolje vodeći se dugogodišnjim iskustvom na tom području. Mesno-vegetarijansko, slatko-kiselo, blago-ljuto samo su neke od maštovitih oprečnih kombinacija Cateringa As.

Uz najmaštovitiju ponudu jela Catering As nudi Vam i servis, svu potrebnu opremu, uslugu uređenja Vašeg prostora ili prostor za Vas, ako nemate svoj adekvatan prostor. Za one najzahtjevnije Catering As također nudi kompletan program i vođenje banketa za sve prilike:

• banketi
• rođendani
• zakuske
• domjenci
• hladni bife itd.

Neke od primjera menua za catering možete otvoriti klikom ovdje.

Navedene usluge organiziramo u Vašim prostorima i domovima po vrlo povoljnim uvjetima.

Trg Republike Hrvatske 251000 Rijeka, Hrvatska
tel: 051 212 148faks: 051 212 345
mail: web: www.ugostiteljstvo-as.com
Željko Delić?voditelj

Možda će vas zanimati