×

Cornaro Hotel Split dobitnik nagrade World Luxury Hotel Awards

Splitski Cornaro Hotel našao se među ovogodišnji dobitnicima prestižne svjetske nagrade World Luxury Hotel Awards. Nagradu će preuzeti u listopadu na svečanoj ceremoniji u Dohi
Cornaro Hotel Split
Cornaro Hotel Split

Temeljem rezultata glasovanja na globalnoj razini, Cornaro Hotel u Splitu proglašen je dobitnikom prestižne svjetske nagrade World Luxury Hotel Awards. Rezultati su dobitniku objavljeni u petak, 19.08.2016., a navedeni će nagradu preuzeti krajem listopada na svečanoj gala ceremoniji u Dohi, na kojoj će rezultati glasovanja biti i službeno objavljeni.

World Luxury Hotel Awards priznata je svjetska organizacija s ciljem odlikovanja luksuznih hotela diljem svijeta u kategorijama objekata i razine usluga pruženih gostima. Priznanje ovakve organizacije svjedočanstvo je naporima Cornaro Hotela da dosljedno pruža personaliziranu i profesionalnu uslugu, nadmašuje očekivanja gostiju i posjetitelja i konstantno radi na unaprjeđenju svog objekta, ponude i usluga. Službena objava javnosti će biti predstavljena na gala ceremoniji u hotelu St. Regis u Dohi 29. listopada 2016. godine, gdje će nagrada ujedno biti uručena dobitniku.

Cornaro Hotel Split

Cornaro Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Zlatnih vrata Dioklecijanove palače, u takozvanoj „A“ zoni povijesne jezgre koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. 127 soba, 4 apartmana i 1 premium apartman Cornaro Hotela nude odlike kao što su klima uređaj, Wi-Fi, telefon, mini bar, elektronski sef u sobi, pisaći stol, satelitska TV i tablet s aplikacijom koja gostima donosi usluge hotela i informacije o destinaciji na dlanu. Izuzev navedenog, gosti mogu uživati i u dva hotelska restorana, terasi na krovu s panoramskim pogledom na grad, wellnessu, velikom hotelskom predvorju i modernom interijeru. Hotel je idealno polazište za razgledavanje grada, posjete brojnim muzejima, urbanim i kulturnim događajima ili rekreaciju u park šumi Marjan.