×

Delegacijsko putovanje u Berlin i posjet sajmu Hannover Messe 2016

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, od 24. do 27. travnja 2016. organizira delegacijsko putovanje u Berlin i posjet sajmu Hannover Messe
Hannover Messe
Hannover Messe

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora u suradnji s Predstavništvom njemačke privrede u Bosni i Hercegovini, od 24. do 27. travnja 2016. organizira delegacijsko putovanje u Berlin i posjet sajmu Hannover Messe.

U okviru delegacijskog putovanja planiran je posjet Udruženju njemačkih industrijskih i trgovinskih komora (Deutscher Industrie - und Handelskammertag, DIHK e.V.) - krovne organizacije AHK-a. Vodit će se razgovor s gospodinom Josipom Juratovićem, zastupnikom u njemačkom Bundestagu, te razgledati EUREF kampus, primjer dobre prakse na temu "Pametni gradovi - Smart Cities". Uz to se nude razne mogućnosti za upoznavanje i razgledavanje metropole Berlin.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

Program je upotpunjen jednodnevnim posjetom sajmu Hannover Messe 2016, vodećem svjetskom sajmu industrijskih tehnologija, na kojem se mogu pronaći sve ključne tehnologije na jednom mjestu. Sudionike delegacije očekuje VIP tretman.

46 sudionika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine prepoznalo je prednosti putovanja i sudjeluje na programu.