×

Hrvatska kongresna ponuda na kongresnoj burzi IBTM World u Barceloni

Svjetska kongresn burza IBTM World održava se u Barceloni od 19. do 21. studenog, a na njoj se tradicionalno predstavlja i hrvatska kongresna ponuda
IBTM World Barcelona
IBTM World Barcelona
Foto: HTZ

Hrvatska turistička zajednica sudjeluje na kongresnoj burzi IBTM World Barcelona koja se od 19. do 21. studenog 2019. godine održava u Barceloni. Uz HTZ, ostali hrvatski suizlagači koji se predstavljaju na IBTM-u su ELITE travel, Intours, Spektar putovanja, TZG Dubrovnik - Kongresni ured, TZGZ Kongresni ured, Jadranski luksuzni hoteli, Valamar i HUP.

Osim individualnih sastanaka, na hrvatskom će se štandu održati i prezentacije destinacija za različite grupe kupaca. Osim toga, HTZ će, u suradnji sa Hrvatskom gospodarskom komorom i „Vina Croatia, vina mosaica“, tijekom sva tri dana kongresne burze svim posjetiteljima omogućiti degustaciju najboljih hrvatskih vina, dok je drugog dana u sklopu štanda predviđeno druženje s poslovnim partnerima, koji će imati priliku sudjelovati u nagradnoj igri u organizaciji HTZ-a te osvojiti putovanje u dvije hrvatske destinacije, Croata svilenu maramu i Croata kravatu te hrvatsko vino i maslinovo ulje. Također, suizlagači i poslovni partneri na štandu također će moći kušati hrvatske proizvode (Franck kavu, vodu Jana, hrvatske sireve kulen i pršut te maslinova ulja).

Hrvatska kongresna ponuda na kongresnoj burzi IBTM World u Barceloni

Nakon održane kongresne burze IBTM World u Barceloni devet inozemnih kupaca sudjelovat će na studijskom putovanju u razdoblju od 21. do 25.11.2019. godine gdje će se upoznati s kongresnom i insentiv ponudom Zagreba i Dubrovnika. U sklopu ture Hrvatska turistička zajednica i Kongresni ured Turističke zajednice grada Zagreba organiziraju BUY Croatia poslovnu radionicu u Zagrebu.

Inače, kongresne burze najvažnije su okupljalište međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje kao i specijaliziranih medija te su namijenjeni poslovnoj klijenteli. Organizatori burzi osiguravaju izlagačima sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program gdje o svom trošku dovode na burze najznačajnije kupce, predstavnike medija, korporacija i asocijacija.