×

LifeClass Terme Sveti Martin poklanjaju vikend paket za dvoje

Lifeclass Terme Sveti Martin i PoslovniTurizam poklanjaju vam vikend paket za dvije osobe! Do 7. lipnja nam pošaljite par rečenica o svojim odlukama za zdravi način života i sudjelujte u nagradnom natječaju!
LifeClass Terme Sveti Martin poklanjaju vikend paket za dvoje

Iskusite nešto novo i doživite Svijet zdravih užitaka, novu filozofiju koju je LifeClass grupa donijela u Terme Sveti Martin! Zdravo za tijelo, za um, duh i dušu moći ćete i sami iskusiti jer vam PoslovniTurizam u suradnji s Termama poklanja vikend paket za dvije osobe! Što je potrebno učiniti da biste osvojili vrijednu nagradu i odmorili se u prekrasnom međimurskom resortu?

Nagradni zadatak
Sve što trebate napraviti je napisati što ste zdravo za sebe u proteklo vrijeme učinili, a što tek planirate. Bilo da ste počeli trčati jednom tjedno, izbacili slatkiše iz ormara ili počeli sami uzgajati svoje začinsko bilje – sve se računa! Kliknite na donji gumb i napišite svoje odgovore najkasnije do 7. lipnja 2015., a marketinški odjel Termi odabrat će uradak s najboljom i najkreativnijim idejama! 

Sudjeluj u nagradnom natječaju

 

*          *          *

Eventi u zdravom stilu
Usred netaknute prirode, a svega sat i 15 minuta vožnje udaljen od glavnog grada, resort predstavlja cjelogodišnju destinaciju za uspješne poslovne evente začinjene dozom užitka, sporta i autentičnosti. Na raspolaganju vam je i prostor novorenoviranih termomineralnih bazena „The Temple of Life“ koji je osim za opuštanje, idealan i za organiziranje raznih događanja. LifeClass Terme Sveti Martin su jedinstvena poslovna destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj koja zaista pruža široki spektar usluga i ponuda s područja kongresnog turizma, no ono što je posebno kod Svetog Martina je to, da sve što radi, radi na svoj (zdravi) način.

Svijet zdravih užitaka
Svijet zdravih užitaka je poslovna vizija Termi, a upravo se ona iščituje iz svega što ima za ponuditi. Prvenstveno, tu su brojni sadržaji za aktivni odmor kao što je potpuna biciklistička infrastruktura, sportska dvorana za grupne sportove i teretana, dok su za one koji se žele opustiti od vreve svakodnevnice, ovdje novorenovirani termomineralni bazeni, kreirani prema filozofiji dr. Rudofa Steinera, a koji pružaju jedno zaista posebno mjesto za opuštanje, ne samo tijela, već i uma pojedinca.

Sama netaknuta priroda usred koje su smještene Terme Sveti Martin bogata je negativnim ionima, što je unatoč riječi „negativnim“, zapravo veoma pozitivno jer upravo se ti negativni ioni brinu da udisanjem sviježeg i čistog zraka čovjek dobije sve što mu je potrebno za zdravo funkcioniranje njegova sustava.

Gastronomija koja pomiče granice
Naravno, za svaki odmor, bilo poslovni ili privatni je važno da uključuje i odličnu hranu, koja je u Termama Sveti Martin priča za sebe. Namirnice se ovdje dobavljaju iz lokalnog porijekla, iz lokalnih vrtova, što osigurava neke nove dimenzije okusa za svakog gastroljupca, ali i dugoročnu održivost zajednice, pa i samim time zdravu lokalnu zajednicu. Tu je i novi healthy dining restoran Le Batat, prvi takve vrste u ovom djelu Europe čija se ponuda jela temelji na batatu, dok je sam interijer restorana inspiriran filozofijom dr. Steinera.