×

Objavljen prvi vodič za dentalni turizam u Hrvatskoj

Udruga za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP objavila je, prvi vodič za dentalni turizam u Hrvatskoj, koji je dostupan potpuno besplatno za preuzimanje s interneta.
Croatia - Dental tourism
Croatia - Dental tourism

Za Dentalni turizam s lakoćom možemo reći da je budućnost zdravstvenog turizma u Hrvatskoj. Kao dio zdravstvenog turizma, javlja se zbog potrebe za liječenjem određenih dentalnih tegoba u jednom novom, posebnom izdanju.

Povijest dentalnog turizma i ne seže jako daleko, mogli bismo reći da je to jedan od novijih selektivnih oblika turizma, no već je danas dentalni turizam kao pojam u teoriji i praksi dobro poznat u Hrvatskoj.

„Croatia - Dental tourism“ je vodič na engleskom i njemačkom jeziku, popraćen brojnim fotografijama i zanimljivim temama koji će svaki turist kojega zanimaju dentalne usluge u Hrvatskoj zasigurno poželjeti.

Prilagođen je za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima, a dolazi u širokodostupnom .pdf obliku kako bi ga u svako vrijeme s bilo kojeg mjesta mogli otvoriti. Za pregledavanje vodiča nije potreban pristup internetu nakon što ste ga jednom preuzeli u svoj uređaj. Vodič sadrži brojne korisne informacije kao što su praktičke informacije o Hrvatskoj, popis klinika koje pružaju dentalne usluge, savjete koje bi prije/tijekom puta trebalo slijediti, smještaju, itd.

Vodič možete pogledati i preuzeti ovdje.