×

Opatija domaćin jedine europske konferencije o hotelskim operacijama

Novo izdanje HOW Festivala/Hotel Operations Weekend ugošćuje više od 40 govornika te će se održati 20. i 21. listopada u Opatiji.
Hotel Operations Weekend
Hotel Operations Weekend

Kako privući i zadržati zaposlenike u hotelskoj industriji, kako povećati učinkovitost hotelskih operacija i kako će hoteli izgledati u budućnosti, samo su neke od tema ovogodišnjeg HOW Festivala koji se 20 i 21. listopada održava u Opatiji.

HOW / Hotel Operations Weekend/ Festival, jedno od najvećih regionalnih okupljanja hotelijera i ove godine dovodi više od 40 regionalnih i međunarodnih stručnjaka koji će se posvetiti pitanjima i rješenjima u hotelskoj industriji te specifičnim hotelskim odjelima kao što su Tech Department, Housekeeping, Sales & Marketing itd.

Hotel Operations Weekend
Srđan Mileković, potpredsjednik operacija za Europu, Bliski Istok i Afriku u Hyattu dat će svoj uvid u nove trendove u hotelskim operacijama, dok će govornici poput Jasona Wischhoffa, generalnog direktora za Europu, Bliski Istok, Afriku i Aziju iz Benihane s ostalim sudionicima panela dati odgovor na pitanje kako napraviti novi koncept hotelskog bara i restorana.

Steffanie Hashcka, direktorica Vienna House hotela koja je izrazito posvećena odjelu domaćinstva, zajedno s Kai Dieckmannom, direktorom Regent Porto Montenegro Hotela te Borisom Simmom, potpredsjednikom grupe za operacije i članom izvršnog odbora u Ruby Hotelima, diskutirat će o prednostima i manama outsourcinga odjela domaćinstva.

Hotel Operations Weekend
Konferencija će, kao i svake godine, svojim sudionicima osigurati i mnoštvo prilika za zabavu i kvalitetan networking pa će večernji program Festivala uključivati pub kviz, večeru i party. Prijave za događanje su otvorene, a više dodatnih informacija o kotizacijama, satnici, govornicima i sponzorima možete pronaći na poveznici.