×

Pokrenut projekt brendiranja Hrvatske

Potaknuti nedostatkom vodiča koji će zainteresiranog posjetitelja odvesti na pravo mjesto u Hrvatskoj i obećati mu upoznavanje zemlje na drukčiji način, osmišljen je projekt Touristar, kaže Lea Brezar, njegova voditeljica.

Touristar izdvojit će iznimne brendove i potaknuti ih da se dalje razvijaju kako bi nastavili pružati vrhunsku uslugu te im pružiti mogućnost poslovne nadogradnje za timove koji ih stvaraju i održavaju sudjelovanjem u programu Touristar. Cilj je promicati hrvatske hotele, male obiteljske hotele, restorane, kampove, vinarije, konobe, seoski i ekoturizam te druge posebnosti ponude svih dijelova Hrvatske, od Slavonije i Baranje, Međimurja, Zagorja preko Like i Gorskog kotara do Jadranskog mora.

Projekt obuhvaća tri segmenta: knjigu, izobrazbu i internet
Knjiga, kao krajnji proizvod, sadržavat će najbolje od turističke ponude u Hrvatskoj, lidere u specifičnosti, kvaliteti i standardu te omogućiti turistu da prepozna mjesto gdje će se osjećati dobro i na koje će se poželjeti vratiti.

Jednako je važan element izobrazba uz pomoć knjige 'Tečaj odnosa, kreativnosti i komunikacije - kreativni menadžment'. Predstavnici brendova uključenih u projekt Touristar pohađaju tečaj koji govori o temeljnim istinskim vrijednostima bez kojih se danas uspjeh ne može postići, bez kojih tim ne može funkcionirati kao zajednica ni pojedinac kao jedinka koja obećava uspjeh, zdravlje i bogatstvo.

Treći je važan segment internet. Na adresi www.touristar.net mogu se naći informacije o projektu, iznimnim brendovima u projektu te partnerima koji su poduprli projekt. Touristar dobio je potporu Ministarstva turizma kao jedan od kvalitetnih pristupa brendiranju Hrvatske