×

Uskrsna događanja u Zagrebu

Turistička zajednica grada Zagreba pripremila je prigodni program povodom Uskrsa, a zbog preuređenja, Turistički informativni centar na glavnom zagrebačkom trgu preselio je na novu lokaciju
Uskrsne pisanice
Uskrsne pisanice
Foto: TZGZ

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, Uskrsa, Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ) poklonit će posjetiteljima i građanima Zagreba dva koncerta na Uskrsni ponedjeljak, 22. travnja. Prvi koncert, s početkom u 12:30 sati, bit će koncert ansambla Ladarice (LADO) na Trgu bana Josipa Jelačića, kod Manduševca, a drugi s početkom u 19:30 sati, Uskrsni koncert ansambla Projekt Lazarus u crkvi sv. Marije na Dolcu. Osim navedenih koncerata, od 17. do 23. travnja će na početku Bogovićeve ulice biti izložena instalacija „Eggo Trick” kao simbol novog života kroz igru svjetlosti, renomiranog dizajnera rasvjete, g. Deana Skire. Jednako tako, na Kaptolu ispred zagrebačke katedrale, su od 9. do 30. travnja  postavljene prigodne uskrsne pisanice oslikane u maniri hrvatske naive, dar Koprivničko-križevačke županije. Detaljne informacije o svim događanjima dostupne su na web stranicama TZGZ te u Turističkim informativnim centrima. 

Nova lokacija Turističkog informativnog centra na Trgu bana Josipa Jelačića

Turistički informativni centar na glavnom zagrebačkom trgu (Trgu bana Josipa Jelačića 11) zbog preuređenja je preselio na novu lokaciju te će do završetka obnove poslovati na adresi Trg bana Jelačića 6 (prolaz Harmica). Svi kontakti (brojevi telefona, email adrese) ostaju nepromijenjeni, kao i radno vrijeme.